Să urăm succes proiectului SafeDrive, care va reprezenta România în competiția internațională The Venture!

În urmă cu vreo 4 luni, vă anunțam că a început etapa națională a competiției internaționale de businessuri cu impact social Chivas The Venture. Am avut onoarea (care s-a și transformat într-o mini-școală de viață pentru mine, să știți…) să fac parte din juriul care a decis câștigătorul acestei etape naționale, alături de Andreea Esca, Marius Ghenea și Tudor Furir. A fost o experiență excelentă pentru mine ca antreprenor, ca blogger, ca român!

Juriu & FinalistiÎn urma jurizării (care a avut mai multe etape, tocmai ca să fim siguri că alegerea va fi cea mai bună), SafeDrive este business-ul care va merge mai departe în etapa internaţională a competiţiei, unde va participa alături de alte afaceri din toată lumea, în cursa pentru milionul de dolari pus în joc.

Felicitări maxime echipei care a dezvoltat SafeDrive, un proiect românesc de care, sunt sigur, vom mai auzi! Și mulțumiri tuturor participanților, pentru că ”ne-am lovit” de niște proiecte foarte interesante, cele mai multe dintre ele cu mare potențial. Dar, cum într-o competiție poate câștiga marele premiu doar unul singur, SafeDrive a fost cel ales :)

Echipa SafeDrive va primi din partea Chivas 5.000 de Euro pentru titlul de câştigător în etapa locală și șansa de a obţine finanțarea necesară îndeplinirii obiectivelor din fondul de 1 milion $ în etapa globală.

Să le urăm succes celor de la SafeDrive! O să revin, desigur, cu informații despre ce și cum, pe măsură ce se desfășoară ”ostilitățile” :)

Ce este SafeDrive, pe scurt

SafeDrive este aplicația mobilă care diminuează numărul accidetenlor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan. Aplicația încurajează șoferii să renunțe la folosirea telefonului mobil în timpul condusului, recompensându-i cu puncte. Punctele acumulate se transformă în vouchere, care pot  fi  folosite ulterior pentru a beneficia de reduceri la achiziționarea de produse sau servicii comercializate de partenerii SafeDrive în secțiunea MarketPlace a aplicației.

2SafeDrive_aplicatie

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Să urăm succes proiectului SafeDrive, care va reprezenta România în competiția internațională The Venture!”

  1. Pingback: Cum ar fi ca votul tău să îi ajute pe românii de la SafeDrive să câștige o finanțare? - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.