24.04.2017

Să urăm succes proiectului SafeDrive, care va reprezenta România în competiția internațională The Venture!

În urmă cu vreo 4 luni, vă anunțam că a început etapa națională a competiției internaționale de businessuri cu impact social Chivas The Venture. Am avut onoarea (care s-a și transformat într-o mini-școală de viață pentru mine, să știți…) să fac parte din juriul care a decis câștigătorul acestei etape naționale, alături de Andreea Esca, Marius Ghenea și Tudor Furir. A fost o experiență excelentă pentru mine ca antreprenor, ca blogger, ca român!

Juriu & FinalistiÎn urma jurizării (care a avut mai multe etape, tocmai ca să fim siguri că alegerea va fi cea mai bună), SafeDrive este business-ul care va merge mai departe în etapa internaţională a competiţiei, unde va participa alături de alte afaceri din toată lumea, în cursa pentru milionul de dolari pus în joc.

Felicitări maxime echipei care a dezvoltat SafeDrive, un proiect românesc de care, sunt sigur, vom mai auzi! Și mulțumiri tuturor participanților, pentru că ”ne-am lovit” de niște proiecte foarte interesante, cele mai multe dintre ele cu mare potențial. Dar, cum într-o competiție poate câștiga marele premiu doar unul singur, SafeDrive a fost cel ales :)

Echipa SafeDrive va primi din partea Chivas 5.000 de Euro pentru titlul de câştigător în etapa locală și șansa de a obţine finanțarea necesară îndeplinirii obiectivelor din fondul de 1 milion $ în etapa globală.

Să le urăm succes celor de la SafeDrive! O să revin, desigur, cu informații despre ce și cum, pe măsură ce se desfășoară ”ostilitățile” :)

Ce este SafeDrive, pe scurt

SafeDrive este aplicația mobilă care diminuează numărul accidetenlor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan. Aplicația încurajează șoferii să renunțe la folosirea telefonului mobil în timpul condusului, recompensându-i cu puncte. Punctele acumulate se transformă în vouchere, care pot  fi  folosite ulterior pentru a beneficia de reduceri la achiziționarea de produse sau servicii comercializate de partenerii SafeDrive în secțiunea MarketPlace a aplicației.

2SafeDrive_aplicatie

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Dacă nu puteți sau nu vreți un MBA, vedeți că există varianta Business Drive

Ce învățăm noi din faptul că o bere americană are parteneriat cu o echipă românească de fotbal american?

2 comentarii

  1. miercuri, 13 ianuarie 2016, 20:25

    O idee interesanta, eu totusi as fi mers pe mana baietilor cu imprimanta 3d.

    Răspunde
  2. vineri, 13 mai 2016, 09:23

    […] este un proiect românesc. Și unul foarte frumos, despre care v-am mai spus. Pe scurt, este vorba despre un business social care, prin intermediul unei aplicații mobile, […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *