Să urăm succes proiectului SafeDrive, care va reprezenta România în competiția internațională The Venture!

În urmă cu vreo 4 luni, vă anunțam că a început etapa națională a competiției internaționale de businessuri cu impact social Chivas The Venture. Am avut onoarea (care s-a și transformat într-o mini-școală de viață pentru mine, să știți…) să fac parte din juriul care a decis câștigătorul acestei etape naționale, alături de Andreea Esca, Marius Ghenea și Tudor Furir. A fost o experiență excelentă pentru mine ca antreprenor, ca blogger, ca român!

Juriu & FinalistiÎn urma jurizării (care a avut mai multe etape, tocmai ca să fim siguri că alegerea va fi cea mai bună), SafeDrive este business-ul care va merge mai departe în etapa internaţională a competiţiei, unde va participa alături de alte afaceri din toată lumea, în cursa pentru milionul de dolari pus în joc.

Felicitări maxime echipei care a dezvoltat SafeDrive, un proiect românesc de care, sunt sigur, vom mai auzi! Și mulțumiri tuturor participanților, pentru că ”ne-am lovit” de niște proiecte foarte interesante, cele mai multe dintre ele cu mare potențial. Dar, cum într-o competiție poate câștiga marele premiu doar unul singur, SafeDrive a fost cel ales :)

Echipa SafeDrive va primi din partea Chivas 5.000 de Euro pentru titlul de câştigător în etapa locală și șansa de a obţine finanțarea necesară îndeplinirii obiectivelor din fondul de 1 milion $ în etapa globală.

Să le urăm succes celor de la SafeDrive! O să revin, desigur, cu informații despre ce și cum, pe măsură ce se desfășoară ”ostilitățile” :)

Ce este SafeDrive, pe scurt

SafeDrive este aplicația mobilă care diminuează numărul accidetenlor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan. Aplicația încurajează șoferii să renunțe la folosirea telefonului mobil în timpul condusului, recompensându-i cu puncte. Punctele acumulate se transformă în vouchere, care pot  fi  folosite ulterior pentru a beneficia de reduceri la achiziționarea de produse sau servicii comercializate de partenerii SafeDrive în secțiunea MarketPlace a aplicației.

2SafeDrive_aplicatie

2 comentarii la “Să urăm succes proiectului SafeDrive, care va reprezenta România în competiția internațională The Venture!

  1. Alexandra Pascu Reply

    O idee interesanta, eu totusi as fi mers pe mana baietilor cu imprimanta 3d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.