Cum ar fi ca votul tău să îi ajute pe românii de la SafeDrive să câștige o finanțare?

SafeDrive este un proiect românesc. Și unul foarte frumos, despre care v-am mai spus. Pe scurt, este vorba despre un business social care, prin intermediul unei aplicații mobile, își propune să diminueze numărul accidentelor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan.

Românii noștri de la SafeDrive sunt în finala Chivas The Venture, alături de alte 26 de proiecte finaliste. Acum suntem în plină perioadă a votului publicului. Asta înseamnă că fiecare dintre voi, cu votul vostru, puteți să îi aduceți pe ai noștri cât mai aproape, din ce în ce mai aproape, de o parte cât mai mare din finanțarea de 250.000 de dolari, pusă la bătaie de către Chivas.

Vă rog, așadar, dacă vă place proiectul, să dați și voi un vot proiectului românesc. Și să spuneți și altora. Pentru că, repet, acum este faza de votul publicului, deci – ca să bag clișeul clasic, dar foarte adevărat – fiecare vot contează.

Mecanismul prin care se acordă banii este cam așa: la finalul fiecărei săptămâni, până pe 13 iunie, 50 000$ se împart între start-up-uri în funcție de numărul de voturi acumulat timp de 7 zile. Susținătorii SafeDrive, start-up-ul românesc din finala Chivas The Venture, pot vota acordand un singur vot săptămânal.

Prin finanțarea primită în cadrul Chivas The Venture, SafeDrive își propune dezvoltarea aplicației și extinderea impactului social către un număr cât mai mare de șoferi care să folosească SafeDrive în mod activ. Investiția sumei primite va merge către: dezvoltarea platformei și a aplicației, cu focus pe integrarea de sisteme noi, inteligență artificială și extragerea datelor; extinderea pe noi piețe, în special UK, Franța și Germania (piețe cu economii concentrate în jurul domeniului auto); servicii de customer care, care privesc atât utilizatorii actuali, cât și pe cei potențiali.

Tudor Cobâlaş, Co-Founder SafeDrive, este reprezentantul României în finala globală a competiţiei Chivas The Venture, unde concurează alături de alți 26 de antreprenori din țări de pe tot globul. Pentru Tudor urmează participarea la pitch-ul final de la New York, locul unde va cunoaște cele mai bune business-uri cu impact social din toată lumea și unde își va prezenta ideea în fața unor experți internaționali în domeniul afacerilor. În cadrul pitch-ului, juriul va decide care dintre cele 27 de start-up-uri finaliste va primi restul sumei de 750 000$ pusă în joc de Chivas The Venture.

,,Suntem onorați să reprezentăm România în finala globală Chivas The Venture şi să punem țara noastră pe harta globală a antreprenoriatului cu impact social! Sperăm să acumulăm cât mai multe voturi în această etapă și să obținem finanțarea de care avem nevoie pentru a extinde impactul pozitiv SafeDrive asupra a câtor mai mulți oameni.”- Tudor Cobâlaş, Co-founder SafeDrive.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.