24.04.2017

București stă bine în clasamentul european al evenimentelor tech: anul ăsta avem 55

Văd pe foarte interesantul start-up.ro (nu o zic doar ca să mă aflu în treabă, sunt foarte atent la ce apare acolo, mai ales de când am dat drumul secțiunii #Antreprenoriat) că suntem în plină Global Entrepreneurship Week. Cu această ocazie, cei de la start-up.ro împreună cu wall-street.ro adună testimoniale video de la antreprenorii români, în care vor să audă de ce au ales calea antreprenoriatului. Dacă vreți să ziceți și voi ceva, feel free.

Am văzut cu această ocazie și un studiu interesant despre starea antreprenoriatului european, realizat de fondul de investiții Atomico. Aveți studiul integral mai jos. Eu doar vă dau doar două concluzii (prin bunăvoința celor de la start-up.ro) despre cum apare România în acest studiu.

Bucureștiul are anul acesta 55 de evenimente de tehnologie, față de doar 13 acum 2 ani, ceea ce ne clasează înaintea unor orașe precum Praga, Stuttgart, Zagreb sau Lisabona.

Romnânia are 5.200 de programatori pe mobil, mai mulți decât Elveția, Austria sau Belgia, dar mai puțini decât Suedia, Turcia, Ucraina și Polonia.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce oameni ați vrea să vedeți în secțiunea #LaBereCu?

Care veniți la Social Media Snow Camp, dau o bere de ziua mea :D

Un comentariu

  1. marți, 24 noiembrie 2015, 12:25

    […] Bucureștiul are anul acesta 55 de evenimente de tehnologie: […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *