Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

S-a lansat vorbestecorect.ro, primul site de logopedie din țară

Vorbeștecorect.ro este primul site de logopedie din țară și este destinat părinților care constată că micuții lor întâmpină dificultăți de vorbire. Site-ul evaluează dacă juniorii au probleme de dezvoltare a limbajului (începând de la 3 luni) sau probleme de pronunție (începând de la 4 ani), printr-un revoluționar program online de evaluare logopedică.

După ce primesc răspunsul evaluării, platforma îi ajută pe părinți să aleagă mai ușor un logoped, dintr-o listă numeroasă, în funcție de localitate sau în funcție de aprecierile de care se bucură aceștia din partea altor părinți. Totodată, după fiecare ședintă de logopedie, copiii vor beneficia în mod gratuit de teme online care să-i ajute să-și continue exercițiile acasă, pe calculator, tabletă sau smartphone.

De cealaltă parte, platforma vorbestecorect.ro promovează logopezii din România și din Republica Moldova, îi ajută pe aceștia să compună exerciții ad-hoc cu ajutorul dicționarului logopedic (peste 100.000 de cuvinte) și le pune la dispoziție sute de exerciții logopedice multimedia printr-o platformă colaborativă. De asemenea, revoluționara platformă duce știința logopediei la un alt nivel, cel adaptat la epoca noilor tehnologii, și diversifică modul de lucru în terapia logopedică prin jocuri logopedice online.

unnamed (29)

Un comentariu la “S-a lansat vorbestecorect.ro, primul site de logopedie din țară

  1. zoltybogata Reply

    Este printre vecinii mei o fetiță de 10-11 ani, provine dintr-o familie nevoiașă și vorbește foarte, foarte rău, este și bolnavă de astm, tare bine iar prinde un logoped ca să o ajute. Învățătoarea a lăsat-o repetentă, pe motivul că nu o înțelege ce spune, acest lucru e discriminare :( .Multă sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.