S-a lansat vorbestecorect.ro, primul site de logopedie din țară

Vorbeștecorect.ro este primul site de logopedie din țară și este destinat părinților care constată că micuții lor întâmpină dificultăți de vorbire. Site-ul evaluează dacă juniorii au probleme de dezvoltare a limbajului (începând de la 3 luni) sau probleme de pronunție (începând de la 4 ani), printr-un revoluționar program online de evaluare logopedică.

După ce primesc răspunsul evaluării, platforma îi ajută pe părinți să aleagă mai ușor un logoped, dintr-o listă numeroasă, în funcție de localitate sau în funcție de aprecierile de care se bucură aceștia din partea altor părinți. Totodată, după fiecare ședintă de logopedie, copiii vor beneficia în mod gratuit de teme online care să-i ajute să-și continue exercițiile acasă, pe calculator, tabletă sau smartphone.

De cealaltă parte, platforma vorbestecorect.ro promovează logopezii din România și din Republica Moldova, îi ajută pe aceștia să compună exerciții ad-hoc cu ajutorul dicționarului logopedic (peste 100.000 de cuvinte) și le pune la dispoziție sute de exerciții logopedice multimedia printr-o platformă colaborativă. De asemenea, revoluționara platformă duce știința logopediei la un alt nivel, cel adaptat la epoca noilor tehnologii, și diversifică modul de lucru în terapia logopedică prin jocuri logopedice online.

unnamed (29)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “S-a lansat vorbestecorect.ro, primul site de logopedie din țară”

  1. Este printre vecinii mei o fetiță de 10-11 ani, provine dintr-o familie nevoiașă și vorbește foarte, foarte rău, este și bolnavă de astm, tare bine iar prinde un logoped ca să o ajute. Învățătoarea a lăsat-o repetentă, pe motivul că nu o înțelege ce spune, acest lucru e discriminare :( .Multă sănătate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.