Asta înseamnă să fii membru Kooperativa 2.0: Pizza Hut Delivery și Mad Max în mijlocul zilei :D

După cum știți (sper cel puțin…), prestez de niște anișori în cadrul prea-frumoasei Kooperativa 2.0. Apropo, ca să o zic abrupt, mâine, 27 octombrie, organizăm Ziua Porților Deschise la Kooperativa 2.0, așa că, dacă vreți să veniți să ne salutați, noi nu o să vă oprim :D

Bun, revenind. La Kooperativa 2.0 se muncește. Pe bune, se muncește la greu. Dar nu uităm nici o secundă că munca noastră este fun. Desigur, nu e tot timpul, pentru că, așa cum pățiți toți, mai avem și momente în care ne încruntăm și în care parcă se adună prea multe și ne copleșesc. Doar că aceaste momente sunt muuuuult mai puține decât în alte părți. Mult mai puține :)

Ca să nu mai zicem că, din când în când, dacă simțim nevoia, zicem ”stop joc” și ne apucăm de alte alea. Cum a fost când cei de la Pizza Hut Delivery ne-au întrebat dacă nu vrem să facem o vizionare de film #special5 și să ne înfruptăm, desiguer, din niște pizza. Am zis ”adjudecat” fără să stăm pe gânduri. Abia după aia am început să ne organizăm :))

Cum a ieșit, vedeți în filmul de mai jos. Cu mențiunea că am văzut ultimul Mad Max și pot confirma ce mi-a spus multă lume: este un film de acțiune foarte bun. Cât despre pizza, evident că le-am terminat imediat după genericul de început… :))

unboxing #pizzahutdelivery #special5unboxing #pizzahutdelivery #special5

Posted by Kooperativa 2.0 on Thursday, 22 October 2015

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Asta înseamnă să fii membru Kooperativa 2.0: Pizza Hut Delivery și Mad Max în mijlocul zilei :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)