Cine vrea să vină la proiecţia specială pentru bloggeri de la One World?

Am decis, cu un vot unanim de o democraţie devastatoare :D, să intrăm cu Kooperativa 2.0 partener social media la ceea ce noi considerăm că este o prea-frumoasă ispravă, adicătelea Festivalul de Film Documentar Dedicat Drepturilor Omului One World. O să scriu pe îndelete acilea, puţintel mai încolo, despre raţiunile care ne-au mânat în această luptă, ca să zic aşa.

Acum, însă, o să vă raportez următoarele: am „negociat” cu organizatorii (nu că ar fi fost greu sau ceva, căci sunt teribil de deschişi către blogosferă) o proiecţie specială pentru bloggeri, un fel de avanpremieră a Festivalului. Aceasta va avea loc pe 11 martie, de la 19.00, într-un loc pe care o să vi-l spun pe mail. Căci asta vreau de la voi: să îmi spuneţi în comentarii mai jos sau pe chinezu at chinezu.eu care vreţi să veniţi la această proiecţie, ca să facem să fie bine, să nu fie rău :)

Vom vedea „High Tech, Low Life„, unul din filmele care participă la festival, pe care l-am ales pentru că… Aici zău dacă merită să mai dau argument, cred că tema aleasă vorbeşte de la sine :) După vizionare, o să stăm la o poveste cu Alexandru Solomon, regizor şi directorul Festivalului, despre una, alta (aş putea să vă dau tematica „oficială”, dar dacă tot îl prindem la poveşti pe colegu io zic să îl mitraliem cu tot ce avem :D).

Vă aştept, aşadar, să îmi spuneţi pe mail sau în comentarii mai jos dacă vreţi să fiţi prezenţi la această proiecţie alături de Kooperativa.ro şi de mai mulţi bloggeri interesaţi de chestiune.

Deadline: 7 martie, ora 23.59.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

28 thoughts on “Cine vrea să vină la proiecţia specială pentru bloggeri de la One World?”

 1. I’m all in – sunt mega pasionata de subiect si scriu des despre activismul eco, human rights (cu sub-nisa de fat right, stiu ca inca nu-i in trend in Ro, dar e la mine in ograda!).

  Astept semn :)
  Thanks ca negociezi pentru noi :D

 2. As veni cu foarte mare placere, mai ales ca Festivalul One World e preferatul meu intr-ale filmelor, dar nu stiu inca daca sunt in Bucuresti la ora aia sau nu… (da imi dai si mie un mail?)

 3. Fuck! Mereu mă trezesc la spargerea târgului. Vreau și eu!
  De ce? E simplu! Sunt cinefilă, am un iubit fotograf (gata să importalizeze evenimentul) și mă dau în vânt după bloggereală(pot să fac un articol de toată isprava) deși in my full time sunt doar jurnalistă.

  Așadar, vreun loc liber pentru mine și partenerul meu?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.