Cam așa arată o ședință la Kooperativa 2.0 când invitat de onoare este… Ballantine’s Brasil :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ia uitați-vă vreo 3 secunde jumate la poza de mai jos.

0 Your Brasilian look-alike! (Open with Internet Explorer)

Este că mi se stă ca brazilian? :)) Doamne, ce am mai râs când am văzut gif-ul ăsta… I l-am arătat și doamnei mele, desigur. Și verdictul a fost clar: ”uite ce bine ai arăta bronzat”. Nu a zis nimic de bicepși, de pectorali, de six-pack, căci știa că zice degeaba :))

Mno, cam cum vedeți că a fost gif-ul ăsta, așa a fost și vizita pe care trubadurii (că nu știu cum să le zic altfel) Ballantine’s Brasil ne-au făcut-o la sediul Kooperativa 2.0. Eu știam că vin să ne arate niște cocktailuri făcute cu Ballantine’s Brasil (mă rog, ei să ni le arate, noi să le bem :D), dar nu mă așteptam de nici o culoare să vină cu tobe, cu peruci colorate, cu ochelarii de ăia pentru cașaloți :)), cu fluiere, cu o boxă și cu alte chestiuni de astea de party.

Și a început ședința :D

Apoi a continuat cu dezbateri furtunoase pe cashflow :D

Și s-a încheiat cu, desigur, o dare de seamă prin tot biroul :))

În răstimpul ăsta, eu am încercat să bat la tobe. Nu mi-a ieșit. Din cauza perucii :))

Mișto ședință la Kooperativa 2.0, nu? Da, știu, vreți să vă depuneți CV la noi, dar deocamdată toate pozițiile sunt ocupate :))

Am și gustat Ballantine’s Brasil, desigur. Și sec (eu tot așa îl prefer), dar și în cocktailuri. Cel mai fain lucru la Ballantine’s Brasil este mirosul, căci limeul chiar îi dă un miros cu totul aparte. Și la gust se simte, desigur, dar nu la fel de mult ca la miros. Iar cocktailurile – dacă vă plac, eu nu prea sunt fun – mi-au spus colegii că sunt foarte bune :))

Vă las cu un scurt filmuleț în care am aflat mai multe despre chestiunea în cauză și cu info oficial, căci așa este frumos, să aveți toate informațiile pe care le-am primit și noi. Și niște poze de la ședință, desigur :)) Și cu mențiunea că de azi puteți găsi Ballantine’s Brasil și în România, în marile lanţuri de supermarket-uri şi hypermarket-uri.

Inspirat de obiceiul brazilienilor de a adăuga felii de lime în paharul cu whisky, Ballantine’s Brasil propune pentru această vară o băutură nouă, cu gust lejer, recreând în acest mix o experienţă senzorială pe care o poţi regăsi doar într-o vacanţă exotică în Brazilia.

Procesul de producție este pe cât de simplu, pe atât de interesant. Cojile uscate de lime, aduse în distileria din Scoţia tocmai de pe tărâmurile Braziliei, sunt adăugate în butoaie de stejar atent selecționate. Peste cojile de lime se toarnă whisky, iar, împreună, sunt lăsate să se odihnească până ce uleiurile naturale din coaja de lime sunt infuzate perfect în băutură. Rezultatul? O combinație delicată între aroma naturală şi răcoritoare a lime-ului şi notele dulci şi cremoase de vanilie, măr și miere ale whisky-ului scoțian.

Ballantine’s Brasil, produs și îmbuteliat în Scoția, este creat special pentru cocktail-uri lejere, de vară. Băutura care reflectă cel mai bine spiritul Ballantine’s Brasil este cocktail-ul concept Highland Samba, în care whisky-ul scoţian se mixează cu limonadă şi se serveşte cu gheaţă şi două felii proaspete de lime. Glen Rio, care propune o combinație inedită de Ballantine’s Brasil şi suc de mere, este un alt cocktail care îmbină într-un gust complet tradiţia Scoţiei şi pasiunea Braziliei.

Ballantine’s Brasil poate deveni uşor băutura preferată, chiar şi pentru cei care nu sunt încă familiarizaţi cu gustul whisky-ului scoţian. Ballantine’s încurajează servirea noului whisky în stilul Mix it with Brasil, printr-o serie de tutoriale video pe care consumatorii le pot viziona pe www.ballantinesbrasil.com, pentru a se inspira şi crea propriile cocktail-uri Ballantine’s Brasil.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cam așa arată o ședință la Kooperativa 2.0 când invitat de onoare este… Ballantine’s Brasil :D”

  1. Pingback: Viața mea la Kooperativa 2.0 e foarte faină!

  2. Pingback: Când pisica nu-i acasă, la sediul Kooperativa 2.0, colegii joacă samba pe masă :)

  3. Pingback: Cand sedintele se transforma in alte sedinte. :))) - Unică și irepetabilă. Câteodată o enigmă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)