Au început înscrierile la #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0. Participare gratuită :)

Dragilor,

Dacă ați ști cu câtă bucurie scriu aceste rânduri… Căci am trecut de la ridicatul sprâncenei a uimire când ni s-a propus să ținem aceste cursuri la bucuria maximă că o să chiar facem isprava asta! Care este, oricum o dăm, o mare onoare pentru noi, cei din Kooperativa 2.0. Dar și o mare responsabilitate. Căci nu doar că vrem să ținem niște cursuri care să îi ajute pe participanți, dar asocierea cu un brand precum Flanco ne obligă. Așa că ne pregătim intens pentru niște momente în care vom presta mai mult decât corespunzător :D

Care este ideea cu aceste cursuri? Flanco are sloganul ”Mereu peste așteptări”. Iar această promisiune de brand s-a vrut declinată și prin oferirea acestor cursuri, care să îi ajute pe doritori să înțeleagă mai bine fiecare domeniu abordat în parte. Iar aici intrăm noi, cei de la Kooperativa 2.0 :)

Calendarul cursurilor este cel de mai jos. Participarea la cursuri este gratuită, vă puteți înscrie completând acest formular. Puteți să vă înscrieți la un curs, la două sau la toate, cum vă dorește coraconul :D Doar să fiți sigur că puteți ajunge, căci altfel e păcat să ocupați locul cuiva care chiar ar fi vrut să vină, dacă înțelegeți ce vreau să zic :)

Cursurile o să se țină în magazinul Flanco din Promenada Mall, într-o zonă foarte faină, o să vedeți. Este și pentru noi o premieră să ținem niște cursuri într-un magazin, dar și de asta e faină provocarea :))

O să avem și premii la fața locului. Cel mai activ cursant o să primească un premiu corespunzător, dar o să fie și alte premii surpriză, vedeți voi când veniți, nu spunem totul de pe acum, mă înțelegeți :D

Calendarul cursurilor #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0

– 11 septembrie – Dragos Asaftei #fotografiepesteasteptari
– 18 septembrie – Cezar Dumitru #travelpesteasteptari
– 25 septembrie: Cristian Florea #bloggingpesteasteptari
– 1 octombrie – Cristian China-Birta #brandingpesteasteptari
– 9 octombrie: Vlad Dulea #videobloggingpesteasteptari

Acestea fiind spuse, vă așteptăm înscrierile. Și, dacă nu reușiți voi să ajungeți, poate dați de veste celor care credeți că ar fi interesați să participe. Căci nu se știe niciodată, poate faceți un bine cuiva așa :)

Scoala_Flanco_Dragos_Asaftei

Scoala_Flanco

 

 

23 comentarii la “Au început înscrierile la #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0. Participare gratuită :)

 1. Arhi Reply

  nu vreau sa fiu răuț și, în general mă abțin sa comentez initiativele de gen. dar daca cristian florea, care acum 3 ani isi cumpara floreacristian.ro, pentru ca simtea el ca aia e bine ptr blogging, a ajuns sa predea lectii de social media, ceva, undeva, e gresit. mai ramane sa o aduci pe anca duma sau pe pandutzu…

  • Cristian China-Birta Reply

   Nici eu nu vreau să fiu răuț, dar dacă tu doar din atâta lucru tragi concluzii despre Cristian Florea, mă simt trist. Dar o să îmi treacă repede, firește :D În rest, sunt îndeajuns de arogant să cred că îmi aleg bine colaboratorii. Sau ei mă aleg pe mine. Că nu mai știu nici eu :))

  • Arhi Reply

   well, nu din atata. ala e doar punctul sau de maxima importanta in blogging. incearca sa vorbesti serios cu mine, ca lipseste, din tonul tau, chestia cu ejti invidios, dar eu merg mai departe etc. lucru care nu cred ca se aplica.

   • Cristian China-Birta Reply

    Șefu, io vorbesc serios și când mă hlizesc! :)) În rest, eu chiar merg mai departe. Fără partea cu ejti invidios, căci știu că nu se aplică :D

 2. cismaru Reply

  depinde foarte tare si cui se adreseaza cursurile si ce nivel au participantii. asta e un unghi care ne scapa. si banuiesc ca este destinat entry-low nu persoanelor cu experienta si expertiza.

  • Cristian China-Birta Reply

   Corect, domnu blogger brand manager șef de trib și alea, alea :)) Sunt, dacă vrei, niște cursuri de inițiere.

   • cismaru Reply

    asta voiam sa punctez, sa limpezim apele, cumva

    • Cristian China-Birta Reply

     Era bună și o bere, dar rămânem la ape, cum zici tu… :)) Mulțam pentru precizare, dau o apă! =))

 3. Aqua Time Reply

  O provocare: faceți școala asta PE NET, online! ATUNCI să vedeți participare… ;) :D

  • Cristian China-Birta Reply

   Nu zici rău… Ia să punem noi pe hârtie niște chestiuni. Merci! :D

 4. Alina Reply

  Salut!

  Sunt stabilite și orele la care încep cursurile? Căci fiind în cursul săptămânii, unii lucrează… :D

  • Cristian China-Birta Reply

   Sunt intre 10 si 14 cursurile. Am tot analizat faza asta si pana la urma cam astea sunt orele care ar multumi mai multa lume.

 5. Luciana Reply

  Măi, de începători, de neîncepători, eu mă bag. De pierdut nu am ce pierde.

 6. A inceput #ScoalaFlanco! | Blogul Guliei
 7. A inceput #ScoalaFlanco! | SuperGulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.