Canapeaua Artiștilor, proiect Kooperativa 2.0

Ideea cu Canapeaua Artiștilor la Kooperativa 2.0 i-a venit lui Marius Make Matache. Sau ceva :)) În gașca noastră nu prea are importanță cine vine cu o propunere, căci, dacă ne place, sărim pe ea și o facem toți varză. Sau ceva :)) Așa și cu ideea asta. Care până la urmă a ieșit. Mă rog, primul episod, după cum puteți vedea mai jos.

Primul invitat la Canapeaua Artiștilor este Cristina Bălan. Cumva a venit firesc să o invităm pe ea. Pentru că eu, unul, am susținut-o feroce la Vocea României, apoi ne-am intersectat la evenimentul caritabil (unde am și licitat și am și câștigat o cutie făcută de ea și de piticii ei :D), la care am stabilit că o să vină pe la noi pe la Kooperativa 2.0, împreună cu Gabriel Bălan, colegul ei de cameră :)) S-au potrivit toate, cum ar veni.

Care-i ideea cu Canapeaua Artiștilor

Este foarte simplu: invitatul vine și cântă niște piese împreună cu Make și cu chitara lui, iar printre melodii se discută liber, fără facon, cum le vine lor, celor din platou (mă rog, platou… :D). Am plecat de la ideea că această emisiune trebuie să fie pe feng shuiul găștii noastre, adică lejereanu, discuție ca la o bere, fără nuș ce dar mare că, vezi doamne, ce mare vedetă sunt sau nuș ce. Pentru că – în caz că nu o știți deja – și vedetele sunt oameni. Mă rog, cele pe care o să le vedeți pe canapea la noi, căci le alegem pe sprânceană :D

Apropo de cum o să ne alegem invitații, trebuie să fac o precizare. Importantă, având în vedere că am trecut prin niște experiențe, hai să le zic așa…, interesante atunci când am făcut emisiunea Brandu lu Chinezu. Ideea este că noi ne alegem invitații, nu ei ne aleg pe noi. Că nu știu cum să o zic mai direct :)) Este, dacă vreți, ca în viață. Cu unii simți că ai chimie, cu alții nu. Iar pe Canapeaua Artiștilor nu o să vedeți oameni cu care nu avem acea chimie, indiferent cât de vedete imperiale ar fi ele. Așa, ca să știți.

Cristina Bălan pe Canapeaua Artiștilor și pentru că…

canapeaua artistilor… pe 25 martie, la Hard Rock Cafe, Cristina prestează o cântare cu band, la care vă invit cu mare drag să participați. Căci, nu-i așa, o să vrem să vedem cum pune colega problema în prima sa apariție mai organizată, cum ar veni, de când a câștigat Vocea României. No pressure, desigur. Nu e de parcă o să avem și noi emoții pentru ea, iar ea pentru noi, firește… :))

Biletele la concert Cristina Bălan & Band se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Bilete au urmatoarele preturi:

-35 de lei , acces general cu loc la masa, in sala
-50 de lei, cu loc VIP in fata scenei, numar limitat la 80 de bilete

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei. În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Acestea fiind spuse, vă las să urmăriți primul episod din Canapeaua Artiștilor la Kooperativa 2.0. Vizionare și, mai ales, audiție plăcute :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Canapeaua Artiștilor, proiect Kooperativa 2.0”

  1. Pingback: Una de la kooperativa 2.0 si una de la Bucharest City App - Unică și irepetabilă. Câteodată o enigmă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.