Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Ia uitați ce sculă faină are Bear Grylls dacă vă duelați pentru Casa Cercetașilor :D

IMG_3154

Recunoașteți personajul! :)) Mă rog, nu că ar fi foarte greu, desigur. Și mă refer aici la Bear Grylls, firește :D Iar scula foare mișto și foarte utilă pe care vedeți că o țin în mână este premiul pe care puteți să îl câștigați dacă intrați pe pagina de facebook MOL Romania, o să ajungeți la ‪#‎DuelulPasiunilor‬, vă înscrieți în Casa Cercetașilor și câștigați cât mai multe dueluri.

Duelurile sunt foarte faine. Și instructive. Căci sunt sub forma unui quiz cu întrebări din zona de montaniarzi, iubitori de natură, de sporturi de astea gen caiac, ski sau… pescuit :D Vă recomand măcar să vă faceți mâna cu ele, ca să vă testați cunoștințele (pe care credeți că le aveți :D) în domeniu.

Să vă duelați bine, ca să zic așa. Pentru că este ultima săptămână în care mai puteți câștiga premii. Este săptămâna decisivă pentru casa care va câștiga! În competiție am rămas eu, ca șef de mare angajament (și nu prea :D) al Casei Cercetașilor și Adela Pârvu, ca șefă a Casei Grădinarilor (premiile pe care le puteți câștiga dacă alegeți casa ei sunt de alea de grădină, nu mă bag, nu mă pricep!), după ce musiu Manafu a înfrânt decisiv cu a sa Casă a Bucătarilor :D

La luptă, deci, Cercetași! La cât mai multe dueluri câștigate!

duelul 3 duelul 2 duelul 1

3 comentarii la “Ia uitați ce sculă faină are Bear Grylls dacă vă duelați pentru Casa Cercetașilor :D

 1. francisc Reply

  Am văzut multe cuțite și scule cu moca ăstuia pe ele. chinezării ieftine, care se stricau după câteva zile. Stiu ca cei din MOL le au originale, de aceea și preșul mai ridicat. Insă, merita cu prisosinta o scula d-asta la casa omului…

  • Iulia Mihai Reply

   La fel cum nici covrigii nu mai sunt ce-au fost, nici cutitele ce-au fost nu mai sunt ca cele de acum, nici “chinezariile de atunci ” nu mai sunt “chinezariile de acum” , nici Fiskars-l de atunci nu e Fiskars-ul de acum – doar asa zisii “priceputi in de toate ” chinezariile”” sunt aceeasi. iPhone-ul meu e “chinezarie”, xiaomi-ul, one2one-ul, lenovo-ul, huawei-ul, ZTE-ul si multe altele tot chinezarii sunt doar noi romanii am ramas tot ‘nalti si drepti ( si destepti ) ca bradu’ . . . Adica MOL le are pe “canale oficiale” in timp ce fraierii le au pe “canale neautorizate” – asta inseamna ca nu merg toti banii in aceleasi buzunare- vai ce nasol . . .

   • Cristian China-Birta Reply

    Comentariul tău mă depășește total, drept pentru care comentariul meu se oprește fix aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.