Ia uitați ce sculă faină are Bear Grylls dacă vă duelați pentru Casa Cercetașilor :D

IMG_3154

Recunoașteți personajul! :)) Mă rog, nu că ar fi foarte greu, desigur. Și mă refer aici la Bear Grylls, firește :D Iar scula foare mișto și foarte utilă pe care vedeți că o țin în mână este premiul pe care puteți să îl câștigați dacă intrați pe pagina de facebook MOL Romania, o să ajungeți la ‪#‎DuelulPasiunilor‬, vă înscrieți în Casa Cercetașilor și câștigați cât mai multe dueluri.

Duelurile sunt foarte faine. Și instructive. Căci sunt sub forma unui quiz cu întrebări din zona de montaniarzi, iubitori de natură, de sporturi de astea gen caiac, ski sau… pescuit :D Vă recomand măcar să vă faceți mâna cu ele, ca să vă testați cunoștințele (pe care credeți că le aveți :D) în domeniu.

Să vă duelați bine, ca să zic așa. Pentru că este ultima săptămână în care mai puteți câștiga premii. Este săptămâna decisivă pentru casa care va câștiga! În competiție am rămas eu, ca șef de mare angajament (și nu prea :D) al Casei Cercetașilor și Adela Pârvu, ca șefă a Casei Grădinarilor (premiile pe care le puteți câștiga dacă alegeți casa ei sunt de alea de grădină, nu mă bag, nu mă pricep!), după ce musiu Manafu a înfrânt decisiv cu a sa Casă a Bucătarilor :D

La luptă, deci, Cercetași! La cât mai multe dueluri câștigate!

duelul 3 duelul 2 duelul 1

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Ia uitați ce sculă faină are Bear Grylls dacă vă duelați pentru Casa Cercetașilor :D”

  1. Am văzut multe cuțite și scule cu moca ăstuia pe ele. chinezării ieftine, care se stricau după câteva zile. Stiu ca cei din MOL le au originale, de aceea și preșul mai ridicat. Insă, merita cu prisosinta o scula d-asta la casa omului…

    1. La fel cum nici covrigii nu mai sunt ce-au fost, nici cutitele ce-au fost nu mai sunt ca cele de acum, nici „chinezariile de atunci ” nu mai sunt „chinezariile de acum” , nici Fiskars-l de atunci nu e Fiskars-ul de acum – doar asa zisii „priceputi in de toate ” chinezariile”” sunt aceeasi. iPhone-ul meu e „chinezarie”, xiaomi-ul, one2one-ul, lenovo-ul, huawei-ul, ZTE-ul si multe altele tot chinezarii sunt doar noi romanii am ramas tot ‘nalti si drepti ( si destepti ) ca bradu’ . . . Adica MOL le are pe „canale oficiale” in timp ce fraierii le au pe „canale neautorizate” – asta inseamna ca nu merg toti banii in aceleasi buzunare- vai ce nasol . . .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.