A început #DuelulPasiunilor! Haideți cu mine în Casa Cercetașilor ca să facem o figură frumoasă :D

Dragilor,

Știți că v-am tot spus că am cea mai frumoasă meserie din lume. Păi cum să nu fie așa când, par egzamplă, și când mă bat cu cineva mă distrez? :)) Uitați cazul de față cu #DuelulPasiunilor, o idee foarte faină a Mol România, care presupune, așa cum îi zice numele, de altfel, un duel al pasiunilor între mine, stimabila Adela Pârvu și nu mai puțin stimabilul Manafu. Fiecare dintre noi suntem șefi ai unor case și prestăm corespunzător în acest sens.

chinezu profil duelulEu reprezint Casa Cercetașilor. După cum lesne puteți vedea în fotografie, puteți să îmi spuneți în perioada asta Jon :)) Așa, în paranteză, vă dați seama că am râs copios când am văzut propunerea cu acest vizual, pe care, firește, l-am îmbrățișat cu un entuziasm decisiv, atât de tare mi-a plăcut! Căci mă reprezintă în atât de multe feluri… :)

Ideea cu #DuelulPasiunilor este că puteți câștiga niște premii faine (vedeți mai jos) dacă intrați în aplicație, vă alegeți una din cele trei case (eu sper, desigur, să deveniți membri ai Casei Cercetașilor!) și intrați într-un duel cu un membru al unei alte case. Duelul presupune un quiz cu 10 întrebări, la care voi trebuie să răspundeți și cine răspunde mai bine câștigă puncte pentru casa din care face parte.

Întrebările din duel sunt foarte simpatice. Eu am participat la niște dueluri (așa, ca să îmi fac mâna) și chiar m-a bufnit râsul la unele întrebări :)) Intrați și voi în duel, o să pățiți la fel.

Competiția este pe două niveluri, ca să zic așa. Unul personal, adică intri în tragerea la sorți dacă ai participat la cel puțin un duel (în condițiile prezentate mai sus) pentru unul din premiile de mai jos. Iar al doilea nivel este bătălia dintre cele trei case, pentru că fiecare duel câștigat de un membru al unei case înseamnă puncte în plus pentru casa respectivă. Ideea este că în ultima săptămână de joc rămân doar două case în bătălie, așa că intrați pe aplicație și duelați-vă în numele Casei Cercetașilor!

Ce premii puteți câștiga?
Pentru Casa Gradinarilor: 1 Foarfeca pas cu pas Lucy si 1 Pereche de manusi gradina Fiskars
Pentru Casa Bucatarilor: 1 Storcator de citrice Fiskars si 1 Razatoare Fiskars
Pentru Casa Cercetasilor: 1 Fluier Gerber si 1 Multi-tool Gerber

Premiile se acorda saptamanal, prin tragere la sorti, pentru toti cei care au intrat cel putin 1 data si au jucat, astfel:

– Saptamana 1: 5 premii în produse pentru casa de pe locul I, 3 premii în produse pentru casa de pe locul al II-lea, 1 premiu in produse pentru casa de pe locul al III-lea
– Saptamana a 2-a : 5 premii in produse pentru casa de pe locul I, 3 premii in produse pentru casa de pe locul al II-lea, 1 premiu in produse pentru casa de pe locul al III-lea
– Saptamana a 3-a: 10 carduri de carburant in valoare de 200 Lei pentru casa de pe locul I, 5 premii în produse pentru casa de pe locul al II-lea

Cei care completeaza si codul MultiBonus, avem vouchere cu care pot achizitiona produsele Fiskars si Gerber din campania „Exploreaza-ti pasiunea” la pret promotional.

Acestea fiind spuse, la luptă, deci! Long live Casa Cercetașilor! Sau ceva :D

Banner-Chinezu

cover foto aplicatie

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “A început #DuelulPasiunilor! Haideți cu mine în Casa Cercetașilor ca să facem o figură frumoasă :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)