Ce mi-a spus înotătorul care m-a vizitat la birou…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ieri m-a vizitat la sediul Kooperativa 2.0 un înotător. Venea din partea Mol România. Și mi-a zis despre promoția ”Intră în ritmul sportului la Mol”, dați un ochi să vedeți cum puteți câștiga niște premii faine, așa, de sezon.

M-am echipat corespunzător, după cum puteți vedea. Înotătorul mi-a zis și să mă apuc de sport, dar așa de tare mi-am pus casca aia pe urechi, încât eu am înțeles că îmi zice să mai beau și eu câte o bere din când în când, ca să nu mă dezhidratez… :))

Altfel, felicitări Mol România, pentru că susțineți cinci sportivi români la JO 2016: Marius Radu, Robert Glință, Bernadette Szocs, Andrea Miklos și Eduard Novak!

20160812_070245817_iOS

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)