Tare, tare, tare, tare aș vrea să fiți cât mai mulți care să dăruiți lumină!

Dacă m-ați întreba care este principiul meu fundamental de viață, aș răspunde fără să ezit: dacă pot să fac un bine cuiva, nu înțeleg de ce să nu îl fac. Principiu pe care l-am aplicat constant și cu o încăpățânare teribilă. Pentru că, simplu spus, reușesc să fac abstracție de orice alte considerații (dacă merită omul ăla să îi fac bine, dacă este ok sau nu să mă asociez cu anumite inițiative și alte mărunțișuri de astea), dau din umeri și mă uit doar la un sigur lucru: am făcut cuiva un bine. Punct. Restul chiar nu mă interesează.

Chiar cred cu tărie că României îi lipsește acea categorie de oameni care gândesc la fel ca mine. Sau nu, corect spus este invers: eu gândesc la fel ca ei. Români pentru care a face bine cuiva doar pentru că pot să facă acel bine este ceva firesc, face parte din ceea ce sunt ei ca oameni, este ceea ce îi ajută pe ei să privească înspre frumosul din viața lor mai mult decât înspre urâtul care există oricum. Sunt cei care au înțeleg că a face cuiva un bine înseamnă să îți faci bine ție însuți.

Vă rog să intrați pe siteul DaruiesteLumina.ro. Și să vă uitați, fără să vă intereseze nimic altceva, doar la cei cărora puteți să le faceți un pic. Acesta să fie obiectivul vostru: să faceți un bine. Atât. Restul să nu vă intereseze. Și să vă uitați la școlile pe care le puteți ajuta, la spitalele, la casele de bătrâni sau la centrele de copii. Uitați-vă atent la fiecare și alegeți cu grijă. Doar cu sufletul împăcat să fiți. Pentru că, știu, nu este ușor de loc să alegi cui să îi faci un bine. Dar, cred cu tărie, aceasta este o probă de foc pe care trebuie să o trecem cel puțin o dată în viață. Pentru că suntem mai puternici de fiecare dată când trecem de un astfel de moment.

Veți vedea că modalitatea prin care puteți ajuta este una foarte simplă. Chiar foarte simplă. Și pe coraconul ideea de a ajuta, ca să zic așa: trebuie să dați un Like :) Procedurile, cum ar veni, din spatele acestei campanii atât de frumoase sunt, însă, un pic mai complicate. Dar asta nu este treaba noastră, desigur, ci a celor de la E.ON Energie România, cei care donează 100.000 kWh instituțiilor înscrie în campanie, adică numărul de kWh pe care voi decideți că îi primește fiecare instituție în parte sunt scăzuți din factura respetivei instituții.

Cât și cui donează E.ON Energie România acești kWH? Doar voi decideți asta. Intrând pe DaruiesteLumina.ro și dând Like instituției către care vreți să meargă donația. Este o modalitate atât de simplă prin care puteți face un bine încât jur că nu văd nici cel mai mic motiv pentru care să nu o faceți :)

Vă rog foarte mult încă un lucru: răspândiți informația despre campanie. Pentru că fiecare Like primit de o instituție înseamnă bani economisiți de acea instituție, pentru că, repet, E.ON Energie România taie fiecare kWh/Like, cum ar veni, din factură. Și știm cu toți ce probleme sunt cu banii, mai ales în instituțiile cu profil social…

Vă mulțumesc de pe acum pentru binele pe care o să îl faceți. Respect!

daruieste lumina

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.