Moldova se va uni cu România

16.01.2008

După o scurtă perioadă în care s-au „rătăcit” în libertate, aproape toate fostele republici sovietice se vor reuni într-un mare stat unional, a prezis într-o conferinţă de presă, marţi, la Moscova, cel mai cunoscut astrolog rus, Pavel Globa, citat de „Novîi Reghion”. Globa a ţinut să calmeze presa stupefiată, precizând că noua uniune de state va semăna cu fosta Uniune Sovietică doar formal, pentru că va avea un cu totul alt sistem.

„Această nouă entitate va semăna în mare măsură cu Uniunea Europeană, însă va avea o structură mult mai rigidă decât UE şi un preşedinte unic, pe care îl va alege parlamentul comun”, afirmă astrologul rus. „Noua uniune de state va fi compusă iniţial din Rusia, Ucraina şi Belarus, apoi acestora li se vor alătura Kazahstanul, Georgia, Armenia şi toate ţările din Asia Centrală, cu excepţia Tadjikistanului.

În total, în noul stat unional vor intra zece foste republici sovietice. Iar Republica Moldova se va uni cu România”, a prezis cunoscutul cititor în stele. Dmitri Medvedev, succesorul preşedintelui Vladimir Putin, va conduce Rusia opt ani la rând, s-a arătat convins Globa, anticipând că acesta nu va fi un „om de paie” şi-i va decepţiona din această cauză în timp pe unii dintre aliaţii săi actuali de la Kremlin.

După cum explică astrologul, în Anul Şobolanului (cum este considerat 2008 după calendarul chinezesc) la putere vin întotdeauna forţe conservatoare şi personalităţi lipsite de charismă, dispuse la conciliere.

Sursa Adevărul.

Da’ de Elodia nu îl întreabă nimeni pe nea Pavel ăsta?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Moldova se va uni cu România”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)