Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Moldova se va uni cu România

16.01.2008

După o scurtă perioadă în care s-au “rătăcit” în libertate, aproape toate fostele republici sovietice se vor reuni într-un mare stat unional, a prezis într-o conferinţă de presă, marţi, la Moscova, cel mai cunoscut astrolog rus, Pavel Globa, citat de “Novîi Reghion”. Globa a ţinut să calmeze presa stupefiată, precizând că noua uniune de state va semăna cu fosta Uniune Sovietică doar formal, pentru că va avea un cu totul alt sistem.

“Această nouă entitate va semăna în mare măsură cu Uniunea Europeană, însă va avea o structură mult mai rigidă decât UE şi un preşedinte unic, pe care îl va alege parlamentul comun”, afirmă astrologul rus. “Noua uniune de state va fi compusă iniţial din Rusia, Ucraina şi Belarus, apoi acestora li se vor alătura Kazahstanul, Georgia, Armenia şi toate ţările din Asia Centrală, cu excepţia Tadjikistanului.

În total, în noul stat unional vor intra zece foste republici sovietice. Iar Republica Moldova se va uni cu România”, a prezis cunoscutul cititor în stele. Dmitri Medvedev, succesorul preşedintelui Vladimir Putin, va conduce Rusia opt ani la rând, s-a arătat convins Globa, anticipând că acesta nu va fi un “om de paie” şi-i va decepţiona din această cauză în timp pe unii dintre aliaţii săi actuali de la Kremlin.

După cum explică astrologul, în Anul Şobolanului (cum este considerat 2008 după calendarul chinezesc) la putere vin întotdeauna forţe conservatoare şi personalităţi lipsite de charismă, dispuse la conciliere.

Sursa Adevărul.

Da’ de Elodia nu îl întreabă nimeni pe nea Pavel ăsta?

0 comentarii la “Moldova se va uni cu România

  1. antiprost Reply

    România şi Moldova se vor uni când ‘or face putinul pere şi bushul micşunele.
    Părerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.