Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Bun de tot Bastille – VS. (Other People’s Heartache, Pt. III)

Despre Bastille auzisem vag câte ceva, mai mult din goana ochiului pe net, cum ar veni. Şi nu m-a tras aţa niciodată să-i ascult. Pentru că, nuş cum să o zic mai direct, îmi mintea mea erau asociaţi cu hipstereală. Nu mă întrebaţi de ce :)) Dar, pentru că sunt într-un efort permanent de forţare a limitelor mele de ascultător feroce de muzică, atunci când am văzut “VS. (Other People’s Heartache, Pt. III)” pe Zonga i-am dat play.

Ce am auzit mi-a plăcut bine de tot. Şi m-a făcut să vreau să cam ascult trupa asta. Oricum, nu este mult de ascultat :)) Adică văd că au scos doar un album-album “Bad Blood”, restul fiind tot felul de chestii de astea de nu le ştiu eu decisiv, adică bucăţi luate la pilă şi reluate şi ciupite din strung :D

Bună trupă, bună rău!

3 comentarii la “Bun de tot Bastille – VS. (Other People’s Heartache, Pt. III)

 1. Andra Reply

  Ai ratat-o la Summer Well anul trecut.

  Da, bună de tot trupa!

  • Cristian China-Birta Reply

   Corect, acuma dacă zici îmi aduc aminte că era pe afiş. Doar că atunci nu îmi spunea mare lucru. Mă rog, că era pe sorginte hipsteristică şi atâta tot :)) Chiar aş vrea să îi văd live, cred că prestează corespunzător :)

   • Andra Reply

    Să știi că da! A fost unul dintre cele mai faine concerte la care am fost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.