Saxofonistul Guillaume Perret vine la Jazz TM (3 – 5 iulie 2015)

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Later edit: Staţi că între timp m-am pus să îl ascult pe colegu la greu. Şi am auzit şi piesa de mai jos. Care m-a lovit dur de tot în coraconul feng shuiului… Chiar dacă mă duc până la Timişoara să îl văd doar pe el şi tot mă duc!

——–

Al doilea nume oficial anunţat pentru Jazz TM 2015 (3-5 iulie) este cel al saxofonistului Guillaume Perret, care va cânta, alături de trupa the Electric Epic, în deschiderea concertului Diannei Reeves (v-am spus aici că este primul nume confirmat la Festival).

Aveţi mai jos câteva cuvinte despre „colegu”, precum şi nişte muzică, să vedeţi cum bobinează. De asemenea, ţin să vă atrag atenţia că nu degeaba am făcut secţiunea specială pentru Festival, pe care l-am bifat anul trecut şi pe care vreau să îl bifez şi anul acesta :D

Guillaume Perret jazz tm

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)