Un selfie cu XOXO pentru Plai Festival, via Jazz TM

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

mesaj pentru plai

Am început direct cu poza, din care subsemnatul, acest buhai simpatic şi cam rotofei care sunt :D, le trimite un xoxo corespunzător celor de la Plai. Ceea ce puteţi face şi voi, căci e faină ideea lor de a vă invita să le transmiteţi mesaje, aşa cum vă lasă sufletul, coraconul, religia, feng shuiul sau ce mai aveţi voi prin dotare :D

Sunt absolut 100% convins că nu aş fi făcut poza asta (ba chiar nu m-ar fi interesat prea mult despre ce se întâmplă la Plai Festival) dacă nu aveam plăcerea şi onoarea şi completaţi voi cu ce mai vreţi (căci a fost foarte fain!) să fiu prezent la Jazz TM. Am creat chiar o secţiune specială unde am scris ce am văzut şi, mai ales, cu ce am rămas de la isprava cu pricina.

Bine, bine, dar ce legătură are Jazz TM cu Plai Festival?„, aţi putea pe bună dreptate întreba. Răspunsul este simplu: gaşca Plai. Care se face vinovată şi de organizarea Jazz TM. O gaşcă pe care Norbert Tako (un fel de şef al lor sau ceva) a caracterizat-o excelent în interviul pe care i l-am luat. Şi care gaşcă m-a făcut să ridic sprânceana cât timp am stat în backstageul Jazz TM şi i-am observat. Pentru că au reuşit să mă facă parte din unul dintre ele mai bine organizate evenimente la care am participat vreodată.

Şi nu zic doar eu asta, ci au spus-o şi muzicienii celebri care au urcat pe scenă (pe unii dintre ei zău dacă îi puteţi bănui că au băgat-o pe aia cu „şefu, era să aveţi o scamă„). Pur şi simplu, sintetizat, toate s-au legat brici. Şi totul într-o atmosferă lipsită de acea agitaţie tembelă pe care o poţi vedea la alte evenimente şi care, deşi tu eşti dârz în zenul tău, la un moment dat te afectează şi pe tine. Şi, pe cale de consecinţă, parcă te lasă cu un gust uşor amărui. Şi nu vorbim despre bere aici, da?

Sunt foarte curios cum prestează gaşca asta la Plai. Aşa că mi-am pus în agendă perioada 12 – 14 septembrie 2014. Şi trag de mine masiv să îmi iasă să ajung pe acolo. Ceea ce vă recomand şi vouă, desigur :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)