DIANNE REEVES este primul nume anunțat pentru cea de-a 3 ediție JazzTM

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum îmi propun să ajung şi anul viitor la Jazz TM, după ce mi-a plăcut de foioioi anul acesta (ocazie cu care am şi prestat o secţiune specială acilea pe blog, de care sunt tare mândru :D), se cuvine să încep să vă spun de pe acum cam pe cine o să vedem în 2015 la locul faptei şi, mai ales, cine o să ne încânte :)

DIANNE REEVES este primul nume anunțat pentru cea de-a 3 ediție JazzTM ce se va desfășura în perioada 3-5 iulie 2015 la Timișoara. Adesea comparată cu Sarah Vaughan și Ella Fitzgerald, DIANNE REEVES „are una dintre cele mai puternice și curate voci ale acestor sau tuturor vremurilor” (Wynton Marsalis).

dianne reeves jazztm

http://youtu.be/h6G7K1nIPxE

http://youtu.be/yreQp1Dnv0A

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “DIANNE REEVES este primul nume anunțat pentru cea de-a 3 ediție JazzTM”

  1. Pingback: Saxofonistul Guillaume Perret vine la Jazz TM (3 - 5 iulie 2015) - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)