Vă raportez – în lipsă! – de la ziua 3 de Jazz TM

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când vă scriu aceste rânduri, sunt la Gărâna, iar afară plouă de rupe (aşa cum face de câteva ore bune). Nu că aş fi deprimat sau ceva (căci zona este atât de frumoasă încât nu mă stresează decisiv rafalele astea de ploaie), dar când am deschis mailul de la Nebuloasa, în care îmi trimisese nişte poze din ziua 3 de Jazz TM, am rânjit fasolea şi, brusc, m-am simţit mai bine. Căci am văzut în acele poze nişte oameni faini, în ploiae, uzi, muraţi, dar rânjjind fasolea cam cum rânjesc eu acum, când scriu aceste rânduri şi când mă uit la pozele cu pricina.

Şi mi-am dat deama, definitiv şi irevocabil, care este faza cu isprăvi de genul Jazz TM. Să reluăm un pic: eu în ploaie la Gărâna mă uit la nişte poze cu nişte oameni din Timişoara, în ploaie şi toţi zâmbim. Despre asta este vorba, stimablilor, despre acel spirit pe care nu ştiu cum să îl numesc pentru a nu repeta acea atât de utilizată până la frecare excesivă expresie „spiritul festivalului„.

De fapt, ştiţi ce? O spun: „spiritul festivalului”. Pentru că aşa ceva e ca berea: nu contează de câte ori o bei, ea tot o licoare splendidă este! Aşa că nu-i bai că e prea folosit termenul ăsta. Este un adevăr, aşa că nu ar trebui să ne fie jenă sau alte alea să îl rostim.

Hai să vă dau pozele despre care v-am raportat. Cu menţiunea că am ceva să le transmit tuturor celor care au stat în ploaie: Respect! Dreaqu de simpatici :D

Poze realizate de Flavius Neamciuc şi Seba Tătaru.

JazzTM este un festival organizat de Primăria Municipiului Timişoara şi produs de PLAIParteneri media: Jazz CultureMuzica de VestMixtopia şi Observator Cultural.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)