Ce artiști români cântă la JazzTM

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe scena JazzTM 2016, pe lângă nume cu greutate în lumea jazz-ului internațional, vor urca și artiști români recunoscuți peste hotare. Peter Sarosi, Helen și Arcuș Trio sunt cei care vor concerta pe scena din Piața Victoriei.

Peter Sarosi, vineri, 1 iulie

Peter Sarosi este un artist talentat care, cu ajutorul pianului său, reușește să transmită multă sensibilitate, iar piesele lui sunt adevărate opere de artă, lucrate impecabil. Acesta este într-o continuă explorare a stilului său muzical, fapt care îl poziționează în rândul artiștilor inovatori și creativi ai scenei muzicale românești. A urcat pe scenele unor festivaluri cunoscute de jazz precum Gărâna Jazz Festival sau Sibiu Jazz Festival.

Helen, sâmbătă, 2 iulie

Cu profesori precum Anca Parghel şi cu colegi de scenă precum Florin Răducanu, Helen – Elena Moroșanu e una din promisiunile scenei de jazz din România. A participat, alături de Florin Răducanu, la Festivalul de Jazz de la Sibiu și la Festivalul „George Enescu“, unde a cântat cu o orchestră. Acesta din urmă a fost proiectul lui şi s-a numit „Teme clasice în prelucrări moderne“. În 2008 a fost nominalizată în cadrul Galelor Jazz-ului la secţiunea „revelaţia anului“, iar în 2009, la Sibiu, a primit premiul pentru cea mai bună vocalistă de jazz.

Arcuș Trio, duminică, 3 iulie

Cei trei membri au baze muzicale și culturale diferite, în muzica lor fiind prezentă și influența studiilor fiecăruia. Toate acestea contribuie la sunetul original care explorează noi sfere ale genului. Trupa formată din Alexandru Arcuș, Adi Stoenescu și Marcel Moldovan și-a lansat albumul de debut, Allotropy, în luna ianuarie a acestui an. Materialul discografic conține 10 melodii care reprezintă o combinație de jazz cu muzică electronică, hammond și saxofon.

https://www.youtube.com/watch?v=cOOMfuEcsuo

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)