Ştiaţi că un blogger român vrea să meargă cu un tuk-tuk până în Thailanda?

Dap, numele bloggerului este Bogdan Dăscălescu. Şi vrea să meargă cu un tuk-tuk (caşcarabeta aia jumate mobră, jumate cort :D) din România până în Thailanda. Adică să brum brum poc pac vreo 30.000 de km. Curată nebunie, monşer, curată nebunie!

Bine, e drept că pentru cei care îl cunoaştem pe Bogdan, isprava asta a venit firesc. Pentru că – pardon my French – încă nu s-au inventat ţiglele care să stea corespunzător pe casa lui, ca să zic aşa :)) Poate vi-l aduceţi aminte din aventura cu pluta, din faptul că a mers cu autostopul până la Oktoberfest sau să vadă aurora boreală. Aşa că „încălzirea” şi-a făcut-o, cum ar veni.

Eu, recunosc, nu sunt în stare să fac de astea. Poate pentru că sunt prea comod. Sau poate pentru că am decis, cu multă vreme în urmă, că vreau să fac altceva în viaţă. Dreaqu ştie. Cert este că, sunt eu cum sunt, dar salut cu mare entuziasm altfel de nebunii. Pe care le savurez la modul corespunzător. Căci ce ar fi viaţa asta a noastră dacă nu am avea de ăştia mai nebuni decât noi cărora să le dăm Like? :D

Bogdan este în căutare de sponsori şi parteneri pentru isprava asta. Aşa că, dacă vă face cu ochiul o astfel de asociere, puteţi să îl contactaţi direct sau, dacă vreţi să vă spun eu mai multe, daţi un mail pe cristi.china at gmail.com şi povestim.

Vă las cu înregistrarea emisiunii pe care am făcut-o cu el. Şi în care ne povesteşte multe din câte i s-au întâmplat în aventurile anterioare. Enjoy!

calatorind-30000km-cu-un-tuk-tuk

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)