Exemplu de furt de conţinut de pe bloguri: după 4 ani =))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Chestiunea, pe scurt, este în felul următor: Brăduţ Florescu s-a enervat pe România şi a plecat în Thailanda, scriind un text foarte gustat de unii şi foarte constestat de alţii. Nu discutăm textul în sine, căci dăm în alte alea. Ce discutăm aici este pe sistemul cum să ne râdem de unii în timp ce ne şi întristăm masiv că ei este printre noi, decât.

Căci cei de la meritocratia.ro au preluat textul integral textul scris de Brăduţ şi fără să dea sursă, fireşte. Dar nu asta ar fi chestiunea principală de bătut obrazul (căci ghiolbănisme de astea fac mulţi, nu sunt primii). Chestiunea cu adevărat ridicolă este că Brăduţ a scris textul ăla în 2010. Iar cei de la meritocratia.ro l-au dat ieri, 6 mai 2014 =)) =)) =))

Adică, tradus, Brăduţ a mai plecat o dată în Thailanda şi, consecvent cu sine însuşi într-o manieră de-a dreptul spengleriană, a plecat din România tot cu textul ăla. Şi tot părăsind jobul pe care l-am avut acum 4 ani. Deci cum? =)) =))

Adevărat vă spun eu vouă, internetul ăsta este pentru oricine, dar nu oricine este pentru internetul ăsta.

Ce şi când a scris Brăduţ. I-am dat mail şi l-am întrebat dacă a mai plecat o dată. A râs, ce dracu era să facă?!

Bradut

Ce şi când au scris cei de la meritocratia.ro. Bre, acum realizez câtă ironie parşivă. Să te numeşti meritocraţia şi să faci de astea… Sper că este doar o greşeală a cuiva care nu ştia că cineva este a cuiva care nu este a nimănui precum greşeala asta jenantissimă.

meritocratia

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Exemplu de furt de conţinut de pe bloguri: după 4 ani =))”

  1. Sau poate au mers pe principiul „la cate se fura in tara asta, cateva cuvinte acolo nici nu se baga de seama. Si daca se baga, nu se face gaura-n cer (internet ) cum au facut altii gauri in buget.” :)

  2. Sa nu uitam ca „Rostul” a avut parte de o intreaga epopee a furtului pe internet, intr-o vreme aparand prin tot felul de publicatii locale si nu doar atat, ci ca text apartinand lui Dan Puric „cules” de prin mailuri, de parca ceea ce circula pe mail este cu autor anonim, popular, un bun al poporului, un fel de… Miorita :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)