Exemplu de furt de conţinut de pe bloguri: după 4 ani =))

Chestiunea, pe scurt, este în felul următor: Brăduţ Florescu s-a enervat pe România şi a plecat în Thailanda, scriind un text foarte gustat de unii şi foarte constestat de alţii. Nu discutăm textul în sine, căci dăm în alte alea. Ce discutăm aici este pe sistemul cum să ne râdem de unii în timp ce ne şi întristăm masiv că ei este printre noi, decât.

Căci cei de la meritocratia.ro au preluat textul integral textul scris de Brăduţ şi fără să dea sursă, fireşte. Dar nu asta ar fi chestiunea principală de bătut obrazul (căci ghiolbănisme de astea fac mulţi, nu sunt primii). Chestiunea cu adevărat ridicolă este că Brăduţ a scris textul ăla în 2010. Iar cei de la meritocratia.ro l-au dat ieri, 6 mai 2014 =)) =)) =))

Adică, tradus, Brăduţ a mai plecat o dată în Thailanda şi, consecvent cu sine însuşi într-o manieră de-a dreptul spengleriană, a plecat din România tot cu textul ăla. Şi tot părăsind jobul pe care l-am avut acum 4 ani. Deci cum? =)) =))

Adevărat vă spun eu vouă, internetul ăsta este pentru oricine, dar nu oricine este pentru internetul ăsta.

Ce şi când a scris Brăduţ. I-am dat mail şi l-am întrebat dacă a mai plecat o dată. A râs, ce dracu era să facă?!

Bradut

Ce şi când au scris cei de la meritocratia.ro. Bre, acum realizez câtă ironie parşivă. Să te numeşti meritocraţia şi să faci de astea… Sper că este doar o greşeală a cuiva care nu ştia că cineva este a cuiva care nu este a nimănui precum greşeala asta jenantissimă.

meritocratia

 

 

8 comentarii la “Exemplu de furt de conţinut de pe bloguri: după 4 ani =))

 1. Adela Parvu Răspunde

  Ma bucur ca ai venit cu precizarea asta, caci eu am primit mailuri cu textul furat si traiam cu impresia ca Florescu a plecat ieri in Thailanda. Din nou :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Păi da, pe sistemul „ce-i mai place lui Florescu ăsta să tot plece în Thailanda” =))

 2. Petre Răspunde

  Sunteti invidiosi ca omul face naveta in Thailanda ? :)

 3. Daniela Răspunde

  Sau poate au mers pe principiul „la cate se fura in tara asta, cateva cuvinte acolo nici nu se baga de seama. Si daca se baga, nu se face gaura-n cer (internet ) cum au facut altii gauri in buget.” :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Tot ce se poate, tot ce se poate, căci nimeni nu poate ştii ce este în mintea cuiva care dă ca proaspătă o informaţie care era numai buna acum 4 ani… =))

 4. Claudia Răspunde

  Sa nu uitam ca „Rostul” a avut parte de o intreaga epopee a furtului pe internet, intr-o vreme aparand prin tot felul de publicatii locale si nu doar atat, ci ca text apartinand lui Dan Puric „cules” de prin mailuri, de parca ceea ce circula pe mail este cu autor anonim, popular, un bun al poporului, un fel de… Miorita :)

 5. alina Răspunde

  o fi vorba despre o bucla temporala :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: