Oameni din Thailanda – un fel de omagiu foto pentru acești oameni faini

Zilele acestea sunt în Thailanda. Puteți să vedeți pe secțiunea specială a blogului #PrinThailandaMea (există o grămadă de poze la fiecare postare) ce pățesc pe aici, momente pe care le scriu cu coracon inclus, ca să zic așa :D În mai bine de o săptămână de hălăduit prin această fermecătoare țară, mi-am dat seama de un lucru (o, ați putea spune că este furculition): ai nevoie de scule foto bune. Mai ales dacă vrei, așa cum este cazul meu, să arăt și altora pe unde mă perind. Și mai ales dacă, așa cum este cazul meu, în domeniul fotografiei este multă voință, dar puțină putirință :))

Când mă refer la scule, mă refer în primul rând la obiective. Căci, așa cum veți vedea puțintel mai jos, eu am folosit două obiective Canon, care sunt acum și la promoție (în detaliu mai jos), care m-au scos, ca să folosesc un termen de la peluză. Și, dacă vi se pare că au ieșit cât de cât niște poze valabile, ia gândiți-vă ce minuni ar face obiectivele astea în mâna celor care chiar se pricep, nu ca mine.

Multe momente speciale am pățit în Thailanda. Foarte multe. Dar, dacă m-ar obliga cineva să aleg acel lucru, THE LUCRU, care m-a impresionat la această fermecătoare țară (da, ștu, mă repet), aș zice fără să ezit: oamenii. Este incredibil câtă bună dispoziție și cât sentiment de bine îți transmit oamenii aceștia. Și nu mă refer doar la cei din industria hotelieră, pe care, desigur, i-am putea suspecta de serviabilitate profesională, ca să zic așa.

Mă refer la oamenii din Na Haew, care au văzut pentru prima dată occidentali, odată cu venirea noastră, niște oameni extraordinar de deschiși și de primitori, cu unn feng shui care m-a impresionat. Mă refer la oamenii din cartierul mai sălbatic (așa ni s-a spus că este, după ce ne-am întors la hotel), în care am ajuns pentru că am vrut să vedem acel Bangkok real, niște oamenii la fel de simpatici și cu un feeling de trăire constantă cu ei înșiși, dacă îmi permiteți flosofii de astea de peluză.

Toți thailandezii au acel ”ceva” care, în cele din urmă, te inspiră. Și te fac să te gândești la modul nostru occidentali de a ne agita pentru orice nimic, pe care – nu-i așa – în considerăm de importanță capitală, într-o asemenea măsură fiind ocupați de a atinge obiective și nuș ce target încât uităm că obiectivul major, targetul suprem este să ne trăim viața.

M-au impresionat oamenii din Thailanda. Motiv pentru care am decis să le dedic o postare specială pe blogul meu. Ca un fel de ”mulțumesc”. Dar un ”mulțumesc” special: unul despre care știu doar eu și voi, cei care îmi faceți onoarea să mă citiți :) Pentru că pe ei, pe oamenii din Thailanda, îi declar ”momentul meu special numero 1”!

Aveți mai jos niște fotografii pe care le-am făcut, în mare majoritate, cu un obiectiv Canon 55 – 250. Pe care îl puteți găsi la promoție, după cum vă raportez mai jos. Pe scurt, este vorba despre faptul că, dacă cochetai cu ideea să îți cumperi un DSLR, acum e momentul, pentru că la achiziționarea unui kit DSLR Canon (DSLR + obiectivul de kit) clienții primesc 300 lei reducere la achiziționarea celui de-al doilea obiectiv, această reduere aplicându-se direct pe factură.

Spre exemplu, eu am făcut toate pozele din Thailanda cu un Canon 100D și folosind două obiective: 55- 250 și 10 – 18. Ambele perfect de adus într-o astfel de deplasare pentru că primul îți asigură niște cadre beton la distanță, iar cel de-al doilea niște panorame foarte faine (scuzați lmbajul ne-foto, dar v-am spus că nu mă pricep :D).

canon

Acestea fiind spuse, vă las cu pozele pe care le-am făcut eu oamenilor din Thailanda. Și stați pe aproape că vin cu alte povești din #PrinThailandaMea :)

#insthailand este un trip organizat împreună cu T.A.T Balkans și Băneasa Shopping City. Packed by Valigeria.ro.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Oameni din Thailanda – un fel de omagiu foto pentru acești oameni faini”

  1. Pentru unii nu vor fi decât înșiruiri de portrete. Pentru alții sunt suflete. Îți trebuie însă o oarecare ”dibăcie” de coracon – ca să mă exprim ca tine – ca să vezi asta. Nota 10. Fără termeni gen ”diafragmă”, ”adâncime de câmp” sau ”ISO”. Când ziceai că vii acasâ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.