Am cititori pasionaţi de bucătăria thailandeză?

Ok, sunt eu chinezu, dar nu prea m-am lovit de bucătăria thailandeză. Nici nu am căutat-o, de drept. Adică, spus mai de la peluză, încă nu s-a întâlnit cererea cu oferta în ceea ce priveşte alinierea astrelor într-o conjunctură favorabilă ca să atac această chestiune culinară :D

Sigur că Adi Hădean mi-a făcut capul calendar cu stilul ăsta de (era să zic muzică, dar, la urma urmei, o mâncare bună este ca o simfonie pentru papile, da? :D) de bucătăreală. Sigur că Vlad Petreanu zice că e printre cele mai ofertante (ce o fi însemnând asta, numai după ce dau iama printre bucate o să vă pot spune…). Sigur că ar trebui să o provoc pe Alexandra la un moment dat să analizăm la o bere chestiunea. Dar io batman, batman!

Aşa că am zis că ar fi un mare păcat pe care l-aş comite faţă de unii dintre cei care îmi fac onoarea să mă citească şi sunt fani de bucătărie thailandeză dacă nu le-aş raporta cele de mai jos. Am un feeling că o să ating pe cine trebuie cu aceste rânduri şi că existe nişte şanse să văd pe cineva plecat în Thailanda cu ocazia asta :D

Restaurantul Roberto’s din cadrul Hotelului Athenee Palace Hilton Bucureşti în colaborare cu Autoritatea pentru Turism a Thailandei (TAT Balkans Office), organizează în data de 4 Octombrie 2013 un concurs culinar pentru cei pasionaţi de bucătăria Thai.

În concurs se pot înscrie atât amatori cât şi bucătari profesionişti. Înscrierile pentru competiţie sunt deschise până la data de 27 Septembrie 2013, iar regulamentul de concurs şi formularul de înscriere se regăsesc pe site-ul Roberto’s: www.robertos.ro şi pe site-ul TAT: www.thailanda.ro.

Dupa etapa iniţială de înscrieri, un juriu compus din reprezentanţi ai TAT, Roberto´s şi reprezentanţi media, va alege 6 finalişti care vor participa la competiţia culinară din data de 4 Octombrie, competiţie ce va avea loc în cadrul restaurantului Roberto’s, la Athenee Palace Hilton şi constă în pregătirea de către concurenţi a unui preparat thailandez – Thai Green Curry. Concurenţii trebuie să caute şi să aducă ingredientele ei înşişi (toate ingredientele pot fi obţinute în Bucureşti, în magazinele cu specific asiatic). Detaliile legate de ingrediente se regăsesc în regulamentul de concurs.

Concurenţii au şansa de a câştiga un curs de gătit în Thailanda, un weekend la Athenee Palace Hilton Bucureşti sau un voucher de 400RON valabil într-unul dintre restaurantele Hotelului Hilton: Roberto’s, English Bar and Café Athenee.

Concursul care se află la prima ediţie va fi organizat anual în aceeaşi perioadă.

În continuarea concursului culinar, Restaurantul Roberto’s organizează o cină Thailandeză cu preparate tradiţionale acompaniate de vinuri româneşti şi străine, muzică şi dansuri thailandeze.

Această manifestare culinară poate fi considerată atât un preludiu la o călătorie în fascinanta Thailanda, cât şi o invitaţie de a petrece o zi printre oameni, miresme şi culori din Ţara Surâsului.

Detalii şi informaţii suplimentare:

Roberto’s Restaurant – tel: 0731 305 777 sau 0731 305 734

Autoritatea pentru Turism a Thailandei – tel. 021 212 59 41

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Am cititori pasionaţi de bucătăria thailandeză?”

  1. Frumoasa initiativa si cred ca va fi si savuroasa. Deocamdata din bucataria descifrarea bucatariei thailandeze am ajuns la nivel de wok :) In care prepar fructe de mare cu legume. Nu stiu daca asta inseamna bucatarie Thai, dar in wok sunt super-bune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.