Aţi putea spune că este doar o fotografie proastă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eram la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu când am făcut această fotografie. În Piaţa Mică. Eram căţărat pe un gard, ca să prind un unghi mai bun. Nu vedeam foarte bine ce încadram eu acolo, pentru că ţineam telefonul sus. Dar am văzut cu coada ochiului pe cineva care trecea prin cadru şi mi-am zis (nu ştiu de ce, poate că mi-am adus aminte nişte sfaturi primite cu mult timp în urmă de la cineva care se pricepe, nu ca mine) că ar fi fain să am pe cineva tocmai ieşind din cadru, ca un fel de contrast cu mulţimea care privea în direcţia opusă. Şi am făcut poza repede. Abia apoi m-am uitat cine era.

Şi când l-am văzut pe acest bătrânel, cu mâinile strânse la piept, într-un gest non verbal de închidere în sine, de refuz al dialogului, în timp ce toţi ceilalţi din jurul său erau uniţi, cel puţin pentru câteva minute, de spectacolul din faţa lor, mi s-a strâns un pic stomacul. L-am urmărit cu privirea cum a ieşit din Piaţa Mică din Sibiu fără să îşi schimbe postura. Cu capul puţin plecat şi cu mâinile strânse la piept.

Nu voi afla niciodată povestea lui. Deşi, simt, ar fi fost una teribilă…

IMG_2247

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Aţi putea spune că este doar o fotografie proastă”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)