Vă băgaţi la încă o premieră blogosferică?

Mai ţineţi minte când aproape 100 de bloggeri au lansat, simultan şi în exclusivitate prin blogosferă, clipul byron? Ce frumos a fost… Ei bine, acum vă invit să repetăm isprava. De data aceasta cu Aylin. Despre care am scris aici. Şi pe care o apreciez teribil că se încăpăţânează să facă o muzică faină deşi ar putea să bage de alea cu zbumţi zbumţi şi să facă de nuş câte ori mai mulţi bani decât face acum. De aceea, zic, e păcat ca bloggerii să nu îi arate că nu se încăpăţânează degeaba :)

No bun, spun încă o dată – pentru că îmi place foarte tare :D – că noul clip al lui Aylin – Chemistry se lansează exclusiv prin blogosferă. Cum poţi să fii unul din bloggerii care participă la această ispravă exclusivistă?

1. Dacă eşti înscris în Campionatul Naţional de Blogging, participă la campania cu pricina. Premiile sunt simpatice foc, precum Aylin :D

2. Dacă nu eşti înscris în Campionatul Naţional de Blogging, dar vrei să participi la această ispravă, dă un mail pe contact at blogalinitiative.ro şi o să primeşti codul pe care să îl pui pe blog şi instrucţiunile de utilizare, cum ar veni.

3. Ar fi excelent dacă ai promova faza asta cu lansarea exclusivă prin blogosferă, poate aud şi alţi bloggeri şi o să fim mai mulţi, ca să arătăm că suntem şi faini şi că se poate!

Până atunci vă las cu un teaser al noului clip şi cu piesele lui Aylin. Că să vedeţi (adică să auziţi) că ar fi păcat să nu vă implicaţi :)

6 comentarii la “Vă băgaţi la încă o premieră blogosferică?

 1. Che Răspunde

  Interesant , sa fiu sincer nu stiam ca Aylin canta , imi place si suna interesanta provocarea :D.

 2. IanculescuHimself Răspunde

  Eu m-as baga, dar nu ma regasesc deloc in piesa sau in stilul acesta…si mi se pare cam peste picior. Sau peste ureche :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Dincolo de muzica (am zis deja ca imi place), este vorba despre decizia de a apela la blogosferă pentru lansarea clipului. Adica, daca vrei, o discutie despre marketing, despre promovare, nu despre stiluri muzicale.

   • IanculescuHimself Răspunde

    Cred ca am sa iau in calcul acest aspect. Este o perspectiva buna, iar eu, orbit de gen muzical, am scapat-o din vedere.

 3. javra Răspunde

  Că Aylin cântă, o interesează. O ştiu de multă vreme, e o fată frumoasă, de acord cu tine, dar cred că-i mai bună în postură de actriţă (sau acest stil muzical n-o prinde). Însă dincolo de asta, faptul că-şi promovează noul clip în blogosferă este o mişcare nu doar îndrăzneaţă, ci şi lăudabilă. E o idee foarte bună.

 4. D-Petre Răspunde

  Daca tot a apelat Aylin la blogosfera (indrazneata miscare) atunci se cuvine sa o sprijinim … pentru muzica ei sau macar pentru faptul ca a avut „nesabuinta” sa apeleze la blogosfera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: