Vă băgaţi la încă o premieră blogosferică?

Mai ţineţi minte când aproape 100 de bloggeri au lansat, simultan şi în exclusivitate prin blogosferă, clipul byron? Ce frumos a fost… Ei bine, acum vă invit să repetăm isprava. De data aceasta cu Aylin. Despre care am scris aici. Şi pe care o apreciez teribil că se încăpăţânează să facă o muzică faină deşi ar putea să bage de alea cu zbumţi zbumţi şi să facă de nuş câte ori mai mulţi bani decât face acum. De aceea, zic, e păcat ca bloggerii să nu îi arate că nu se încăpăţânează degeaba :)

No bun, spun încă o dată – pentru că îmi place foarte tare :D – că noul clip al lui Aylin – Chemistry se lansează exclusiv prin blogosferă. Cum poţi să fii unul din bloggerii care participă la această ispravă exclusivistă?

1. Dacă eşti înscris în Campionatul Naţional de Blogging, participă la campania cu pricina. Premiile sunt simpatice foc, precum Aylin :D

2. Dacă nu eşti înscris în Campionatul Naţional de Blogging, dar vrei să participi la această ispravă, dă un mail pe contact at blogalinitiative.ro şi o să primeşti codul pe care să îl pui pe blog şi instrucţiunile de utilizare, cum ar veni.

3. Ar fi excelent dacă ai promova faza asta cu lansarea exclusivă prin blogosferă, poate aud şi alţi bloggeri şi o să fim mai mulţi, ca să arătăm că suntem şi faini şi că se poate!

Până atunci vă las cu un teaser al noului clip şi cu piesele lui Aylin. Că să vedeţi (adică să auziţi) că ar fi păcat să nu vă implicaţi :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Vă băgaţi la încă o premieră blogosferică?”

    1. Dincolo de muzica (am zis deja ca imi place), este vorba despre decizia de a apela la blogosferă pentru lansarea clipului. Adica, daca vrei, o discutie despre marketing, despre promovare, nu despre stiluri muzicale.

  1. Că Aylin cântă, o interesează. O ştiu de multă vreme, e o fată frumoasă, de acord cu tine, dar cred că-i mai bună în postură de actriţă (sau acest stil muzical n-o prinde). Însă dincolo de asta, faptul că-şi promovează noul clip în blogosferă este o mişcare nu doar îndrăzneaţă, ci şi lăudabilă. E o idee foarte bună.

  2. Daca tot a apelat Aylin la blogosfera (indrazneata miscare) atunci se cuvine sa o sprijinim … pentru muzica ei sau macar pentru faptul ca a avut „nesabuinta” sa apeleze la blogosfera.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.