Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Campanie bloggeri: căutăm bloggeri cărora să le oferim trei tablete Samsung Galaxy Tab 4

Despre campania din titlu aveți info mai jos. Dar înainte vreau să vă spun ceva. Pentru că există mulți bloggeri care cred că, pentru a participa la o campanie Blogal Initiative, trebuie să fii înregistrat în Campionatul Național de Blogging. Ceea ce nu este adevărat. Pentru că, bref, poți să participi la campaniile noastre și să ne iei premiile (au fost cazuri, deci se poate) chiar dar nu ești înregistrat în Campionat.

Practic, participarea la o campanie Blogal Initiative este basicul, ca să zic așa. Adică te uiți la ce campanii avem, îți face una (sau mai multe) cu ochiul, decizi că vrei să te bagi, scrii pe blogul tău, intri la jurizare și ai șanse să câștigi premiile puse la bătaie.

Dacă vrei mai mult, abia atunci intră în vigoare Campionatul Național de Blogging. Care presupune că tu, de fiecare dată când scrii pe blog, câștigi puncte. Și, de fiecarea dată când participi la o campanie, câștigi și mai multe puncte. Și, dacă ești cumva printre câștigătorii unei campanii, câștigi și mai multe puncte. Puncte pe care le poți transforma, într-o licitație, în produsele pe care noi le avem în Gift Shop. Iar la finalul unei ediții de Campionat Național de Blogging, te poți lăuda că ai ocupat poziții fruntașe :D

Cam asta este, în mare. Deci, recapitulând, dacă îți place o campanie, poți să participi. Și chiar să câștigi. Chiar dacă nu ești înregistrat full-options, cum ar veni. Ceea ce vă recomand, desigur :)

Campania la care vă recomand să participați este cea cu provocarea ”La ce ai folosi tu Samsung Galaxy Tab 4?”. Avem trei premii: 3 tablete Samsung Galaxy Tab 4, desigur.

Succes, stimabililor, succes!

ro_SM-T230NYKAROM_000239994_Front_black

Un comentariu la “Campanie bloggeri: căutăm bloggeri cărora să le oferim trei tablete Samsung Galaxy Tab 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.