Acum puteţi ajuta şcoala sufletului vostru

Când am discutat mecanismul campaniei Fii eroul şcolii tale! mi-am adus aminte de vechea mea şcoală numărul 1 din Baia Mare. Şi m-au năpădit amintirile. Căci tare frumoase amintiri am din perioada aia… :)

Am trecut pe lângă ea ultima dată când am fost în Baia Mare. Şi parcă mi s-a strâns stomacul. Pentru că o vedeam, acum, mult mai mică şi mai obosită (iartă-mă, dragă şcoală, că folosesc acest termen…) decât o ţineam eu în amintirea mea. Dar apoi m-am gândit că aşa e viaţa şcolilor, să îmbătrânească şi ele şi, din când în când, să mai şi moară. Şi să ducă cu ele acolo unde merg ele când mor o mulţime de amintiri.

Dar mai bine să mă opresc aici cu alunecatul pe panta melancoliei. Căci de la vârsta mea venerabilă de 38 de ani să ştiţi că foarte uşor te laşi să aluneci. Şi o faci cu mare, mare plăcere :) Numai că acum avem treabă. Multă treabă!

Vă invit să vă susţineţi şcolile din sufletul vostru ca să se modernizeze. Căci despre asta este excelenta campanie Profi te premiază. Este despre nişte şcoli (de aia zic să vă implicaţi, pentru că pot fi şi şcolile voastre printre ele) care au nevoie de avocaţi în 2.0 pentru a putea câştiga sistemul informatic pus la bătaie. Aveţi pe siteul oficial am campaniei toate informaţiile despre cum se desfăşoară campania mare, iar pe Blogal Initiative detalii legate de campania specială pentru bloggeri.

Eu văd aşa lucurile: nu se ştie când mai aveţi ocazia să ajutaţi şcoala sufletului vostru prin intermediul blogului, aşa că hai să nu rataţi o astfel de ocazie :)

3 comentarii la “Acum puteţi ajuta şcoala sufletului vostru

  1. cotos Reply

    E una dintre cele mai frumoase campanii…

    • Cristian China Birta Reply

      Da, ideea e frumoasa, dar doar implicarea voastra poate sa duca la ceva si mai frumos :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.