Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Invitaţie pentru bloggerii din Roman

Dragi tovarăşi 2.0 din Roman (apropo, cam câţi mai sunteţi pe acolo?),

Poate că aţi văzut acilea pe la mine că m-am alăturat iniţiativei partenerilor de la Eco-Rom Ambalaje numită Laboratorul Verde al Reciclării, pe care o consider una din cele mai frumoase din ultimii ani în ceea ce priveşte oferirea de informaţie privind colectarea selectivă copiiilor. Care, ştim deja asta, nu le prea au cu comunicate oficiale şi cu cărţi dăştepte :D Aşa că varianta autocarului modificat pentru a înţelege mai bine şi în 3D cum e cu partea care ar trebui să fie mai verde din viaţa noastră mi se pare cea mai faină.

Vă scriu această scrisoare publică pentru că acest autocar cu Laboratorul Verde al Reciclării ajunge în oraşul vostru, joi, 1 noiembrie, în intervalul 10.3o – 11.30, la Şcoala cu clasele I-VIII Mihai Eminescu, din strada Mihai Eminescu nr. 27.

Vreau să vă rog să promovaţi această iniţiativă pentru ca mesajul ei să ajungă la cât mai mulţi oameni din Roman. Puteţi scrie pe blogurile voastre că vine Laboratorul la voi sau puteţi merge şi voi la faţa locului (recomand asta, o să vă placă atunci când o să îi vedeţi pe copii entuzuiasmaţi). Sau puteţi apela la orice altă modalitate de a promova evenimentul.

Şi vă rog asta pentru că sunt un susţinător neînduplecat al faptului că de la tânăra generaţie ce va să vină aşteptăm să pună umărul să trăim într-o Românie mult mai frumoasă şi mai verde decât cea în care i-am obligat noi să trăiască :)

Puteţi participa şi la campania (e una din suflet) Blogal Initiative, unde un tricou foarte fain pe tema colectării selective poate fi al vostru. Şi o să puteţi primi şi grade de locotenent, maior sau colonel în Comandamentul Judeţean de Colectare Selectivă 2.0 :D

Vă mulţumesc.

12 comentarii la “Invitaţie pentru bloggerii din Roman

 1. dawgama Reply

  Suntem vreo cativa… o sa incerc sa promovez si eu aceasta initiativa pe blog si pe facebook.

  • Cristian China Birta Reply

   Multumesc mult! Tare vreau ca bloggerii romascani sa zica “prezent” la faza asta, ca sa vada lumea nu numai ca exista, dar ca sunt si deschisi la astfel de procovari care ajung chiar la ei :)

 2. Ancuta Lebada Reply

  Din Roman mi-s, asa ca ma apuc imediat sa scriu pe blog despre campanie :). Mai ales ca vizita va fi la scoala la care am fost si eu eleva!

  • Cristian China Birta Reply

   Ia uite ce fain se nimereste :) Chiar nu stiam ca esti din Roman. E bine ca stiu acuma, pentru ca stiu cine e avocatul comunitatii romascane in Bucuresti :D

   • Ancuta Lebada Reply

    De fapt, in Cluj-Napoca. M-am mutat de curand din Bucuresti :)

    • Cristian China Birta Reply

     Da, ai dreptate, uitasem. Iarta si tu un blogger batran ca mai uita din ispravile… lebedelor 2.0 :))

 3. Cristi Mirt Reply

  Păcat că acum sunt în Iași și nu pot fi prezent acolo. Dar voi promova și eu cum pot. Romașcan rămân oriunde m-aș afla :)

  • Cristian China Birta Reply

   M-am gandit eu ca nu poti sta departe de asta chiar tu :) Merci mutl, apreciez!

 4. Hai la reciclat! | Cristi Mirt
 5. Stefanica Cosmin Reply

  Din pacate, mail-ul de la tine a ajuns in Spam (dintr-un motiv pe care nu-l inteleg, damned google scripts) si l-am citit tarziu, asa ca n-am mai apucat sa scriu nici un articol. However, am postat pe Facebook, asa ca un mic compromis.

  Cat despre initiativa, mie mi se pare o chestie foarte frumoasa, si chiar ingenioasa. Un proiect demn de nota zece.

 6. Adina Amironesei Reply

  Multumesc frumos ca m-ai anuntat!
  Iata ca am scris si eu aici!
  Succes in tot ceea ce faci! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.