Invitaţie pentru bloggerii din Roman

Dragi tovarăşi 2.0 din Roman (apropo, cam câţi mai sunteţi pe acolo?),

Poate că aţi văzut acilea pe la mine că m-am alăturat iniţiativei partenerilor de la Eco-Rom Ambalaje numită Laboratorul Verde al Reciclării, pe care o consider una din cele mai frumoase din ultimii ani în ceea ce priveşte oferirea de informaţie privind colectarea selectivă copiiilor. Care, ştim deja asta, nu le prea au cu comunicate oficiale şi cu cărţi dăştepte :D Aşa că varianta autocarului modificat pentru a înţelege mai bine şi în 3D cum e cu partea care ar trebui să fie mai verde din viaţa noastră mi se pare cea mai faină.

Vă scriu această scrisoare publică pentru că acest autocar cu Laboratorul Verde al Reciclării ajunge în oraşul vostru, joi, 1 noiembrie, în intervalul 10.3o – 11.30, la Şcoala cu clasele I-VIII Mihai Eminescu, din strada Mihai Eminescu nr. 27.

Vreau să vă rog să promovaţi această iniţiativă pentru ca mesajul ei să ajungă la cât mai mulţi oameni din Roman. Puteţi scrie pe blogurile voastre că vine Laboratorul la voi sau puteţi merge şi voi la faţa locului (recomand asta, o să vă placă atunci când o să îi vedeţi pe copii entuzuiasmaţi). Sau puteţi apela la orice altă modalitate de a promova evenimentul.

Şi vă rog asta pentru că sunt un susţinător neînduplecat al faptului că de la tânăra generaţie ce va să vină aşteptăm să pună umărul să trăim într-o Românie mult mai frumoasă şi mai verde decât cea în care i-am obligat noi să trăiască :)

Puteţi participa şi la campania (e una din suflet) Blogal Initiative, unde un tricou foarte fain pe tema colectării selective poate fi al vostru. Şi o să puteţi primi şi grade de locotenent, maior sau colonel în Comandamentul Judeţean de Colectare Selectivă 2.0 :D

Vă mulţumesc.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Invitaţie pentru bloggerii din Roman”

  1. Pingback: Hai la reciclat! | Cristi Mirt

  2. Din pacate, mail-ul de la tine a ajuns in Spam (dintr-un motiv pe care nu-l inteleg, damned google scripts) si l-am citit tarziu, asa ca n-am mai apucat sa scriu nici un articol. However, am postat pe Facebook, asa ca un mic compromis.

    Cat despre initiativa, mie mi se pare o chestie foarte frumoasa, si chiar ingenioasa. Un proiect demn de nota zece.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.