Ne mândrim pentru că avem cu ce, măh, avem cu ce!

A trecut ceva vreme de când nu am scris despre Blogal Initiative ca iniţiativă, dacă vreţi. Şi ca business (chiar dacă unora nu le place şi îţi bagă unghiuţa în gâtul propriu). Căci am vrut să îi dîm bice, să vedem cum merge, să testăm şi apoi să tragem nişte concluzii. Scriu aceste rânduri, totuşi, pentru că m-a ameninţat prietenul şi asociatul meu Vlad Dulea că dacă nu scriu mă dă afară din firmă, din birou, din blogsferă :))

Şi mai am un motiv. Pe care vi-l spun cu emoţie: imediat împlinim doi ani de când am lansat nebunia asta frumoasă numită Blogal Initiative :) O să vă raportez despre asta când o să vină momentul.

Până atunci, hai să vă spun doar câteva din isprăvile pe care le-am făcut. Aşa, gospodăreşte, pe căprării, cum ar veni. Şi să îmi ziceţi voi dacă facem umbră blogosferei degeaba. Sau dacă facem umbră cu folos, cum ar veni :))

Mesaj pentru bloggeri: Nu ezit nici un milimetru să îndemn bloggerii care nu sunt înscrişi în Campionatul Naţional de Blogging să o facă repejor. Pentru că, aşa cum spunem noi mereu şi avem dreptate şi mai mereu :D, nu există să nu avem la un moment dat o campanie care să nu te coafeze. Plus că poţi câştiga premii. Şi câştigi puncte. Pe care le poţi transforma în produse în Gift Shop. Plus multe altele. Intră şi vezi.

Mesaj pentru agenţii şi clienţi: Cel mai bine este să vă uitaţi în Studii de caz. Şi apoi să daţi un mail pe contact at blogalinitiative.ro ca să povestim aplicat.

bilant blogal

Câteva din isprăvile recente de care suntem mândri (în ordine cronologică)

Am fost parteneri social media ai campaniei celor de la EcoRom Ambalaje, care a câştigat prima ediţie naţională a CSR European Awards.

I-am făcut o surpriză maestrului Nicu Alfiantis şi am reuşit să face o campanie pentru aniversarea a 40 de ani de muzică, după cum vedeţi mai jos. Doar că astea sunt nişte statistici. Adevăratul câştig a fost mulţumirea sufletească pe care am avut-o făcând asta şi faptul că i-a oferit un prilej de bucurie maestrului :)

În campania pentru partenerii de la Recolamp bloggerii au identificat peste 300 de companii în cadrul Recensământului Becurilor Arse din România.

Am fost parteneri ai Salvaţi Copiii în campania Bloggerii spun NU violenţei împotriva copiilor. 141 de bloggeri au fost alături de noi. Chapeau!

52 de bloggeri au răspuns apelului nostru de a scrie despre campania “Artişti pentru Artişti“, realizată în colaborare cu UNITER.

Aţi observat că am scris doar despre câteva isprăvi de coracon, nu despre campaniile comerciale. Pe care le găsiţi, cu staistici, în Studii de caz. Chiar vă recomand să le citiţi. Măcar ca să înţelegeţi că se pot face lucruri :)

10 comentarii la “Ne mândrim pentru că avem cu ce, măh, avem cu ce!

 1. Szasz Sebes Paul Reply

  Bravo voua !!!!

 2. psi Reply

  da, se pot face lucruri! mâţul ştie! :D
  da blogal de braşov când faceţi? mi-i tare ciudă să văd că alte judeţe au, recunosc!

 3. psi Reply

  şi ai uitat, stimabile, se poateee?… campania pentru isabel. tot de inimă şi de omenie.

  • Cristian China Birta Reply

   Cum sa uit asa ceva??? Dar am spus ca o sa mentionez cateva ispravi “recente”. Caci altfel ar fi trebuit sa scriu un roman :)

   • psi Reply

    şi nu merităm să scoatem un roman de laude? :D
    acuma lăsând gluma la o parte, mă bucură tare mult când văd că ne pasă şi că făptuim lucruri frumoase.

 4. georgiana ene Reply

  eu v-am descoperit de putin timp si ceea ce am vazut pana acum mi-a placut.
  felicitari!

 5. Andreea D. Reply

  La multi ani si la cat mai multe campanii faine!

 6. javra Reply

  Dacă mai ţii minte, pe când erai tu tânăr, înainte de (să-i zicem) revoluţie, circula o carte trasă la xerox, fiind scoasă de pe piaţă de cenzură, “Aprobare pentru un tango”. În una dintre povestiri, un individ mare în partid, habarnist de sport, îi felicita pe tinerii atleţi: “Şi ce timp ai scos la 100 m? 13 secunde? Bravo, la mai mult!”
  La fel şi vouă!

  • D-Petre Reply

   :) adica din greseala in greseala spre victoria finala :)

 7. Dana Lalici Reply

  Nu numai voi aveti cu ce va lauda ci si noi, astia mici (sper sa nu jignesc pe nimeni acum, ca n-as vrea neam!)care mai castigam cate ceva, mai castigam cate un prieten virtual, cate o apreciere a muncii care ne da sutul in fund sa o facem mai cu suflet, mai abitir. Eu ma bucur ca am descoperit blogal, nu am decat cateva luni de participare, dar deja ma simt veche!
  Pentru ca nu ati implit inca 2 ani, dar sunteti apropae, va urez si eu un “aproape multi ani”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.