23.07.2017

Încă nişte mulţumiri adresate unor bloggeri. Deci, mulţumesc :)

Mai întâi vreau să vă mulţumesc pentru înscrierea voastră în Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0. Aţi fost extraordinari! Şi încă sunteţi :)

Îi aşteptăm şi alţii să se înscrie şi să ne ajute cu promovarea excelentei iniţiative Laboratorul Verde al Reciclării. Pentru că vrem să facem din acest concept, adică din Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0, ceva permanent, prin care să arătăm că bloggerii nu numai că sunt deschişi către a promova modul de viaţă ecologic, dar chiar pot fi „soldaţi” de linia întâi pe acest front. O să revin cu detalii, căci trebuie povestit pe larg despre ce ne-am  gândit să facem.

Deocamdată vă dau mai jos intervenţia mea în cadrul conferinţei de presă Eco-Rom Ambalaje când am prezentat rezultatele campaniei în blogosferă. Cu menţiunea că vă mulţumesc încă o dată :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Pe asta chiar trebuia să v-o spun, în ciuda egoismului meu funciar…

Scrisoare deschisă înspre conducerea companiei Tarom

2 comentarii

  1. luni, 5 noiembrie 2012, 09:59

    Si asta e una din campaniile mele preferate…

    Răspunde
  2. marți, 6 noiembrie 2012, 08:53

    […] început, ca un test, cu Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0 alături de partenerii de la Eco-Rom Ambalaje. Iar reacţia voastră a fost una excelentă. Drept […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *