Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Încă nişte mulţumiri adresate unor bloggeri. Deci, mulţumesc :)

Mai întâi vreau să vă mulţumesc pentru înscrierea voastră în Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0. Aţi fost extraordinari! Şi încă sunteţi :)

Îi aşteptăm şi alţii să se înscrie şi să ne ajute cu promovarea excelentei iniţiative Laboratorul Verde al Reciclării. Pentru că vrem să facem din acest concept, adică din Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0, ceva permanent, prin care să arătăm că bloggerii nu numai că sunt deschişi către a promova modul de viaţă ecologic, dar chiar pot fi “soldaţi” de linia întâi pe acest front. O să revin cu detalii, căci trebuie povestit pe larg despre ce ne-am  gândit să facem.

Deocamdată vă dau mai jos intervenţia mea în cadrul conferinţei de presă Eco-Rom Ambalaje când am prezentat rezultatele campaniei în blogosferă. Cu menţiunea că vă mulţumesc încă o dată :)

2 comentarii la “Încă nişte mulţumiri adresate unor bloggeri. Deci, mulţumesc :)

  1. cotos Reply

    Si asta e una din campaniile mele preferate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.