Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Scrisoare deschisă către bloggerii din Focşani

Dragilor din Focşani,

Ştiţi că am o mare, mare febleţe pentru voi. Ştiţi că începuturile DreamTeamRO se leagă inseparabil de voi şi că intrarea în legalitatea 2.0 – ca sa zic aşa :D – a Blogosferei Vrâncene se leagă indisolubil de DreamTeamRO, deci suntem pe felie, cum ar veni :)) Aşa că îmi permit să vă vorbesc public, dar din suflet, în ideea că o să vadă şi alţii ce relaţie faină se poate face între bloggerii, cu condiţia ca totul să fie deschis, transparent şi să nu uităm că, înainte de toate, omul contează, nu blogul său :)

Vă scriu aceaste rânduri pentru că am ţinut neapărat să vă spun personal că astăzi şi mâine, 26 octombrie, între orele 10.30 – 12.00, la Şcoala Nicolae Iorga  Şcoala Anghel Saligny, în Focşani ajunge Laboratorul Verde al Reciclării. Ce este acesta, puteţi vedea în filmul de mai jos. Dar mai important decât modul foarte ingenios în care a fost modificat autocarul, cu adevărat ingenios, vă recomand să mergeţi să vedeţi încântarea din ochii elevilor când ajung acolo. Este de nepreţuit, vă spun eu :) Sau, dacă nu puteţi ajunge, să scrieţi pe blogurile voastre despre această iniţiativă, despre cât de important este ca cei mici să se înveţe să fie eco-responsabili.

Am ales să susţin trup şi suflet această iniţiativă – Laboratorul Verde al Reciclării, powered by Eco-Rom Ambalaje – pentru că sunt tatăl al 3 copii fenomenali şi pentru că vreau ca ai să ajungă să trăiască într-o Românie responsabilă în ceea ce priveşte colectarea selectivă. Şi pentru că ştiu, cred cu tărie că doar tânăra generaţie va reuşi să facă din ţara asta a nostră un loc în care să nu mai fie valabilă gluma tristă cu “frumosă ţară, păcat că e locuită”.

Am lansat şi o campanie pe Blogal Initiative în acest sens. În care am activat, practic, Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0. În care vă mai puteţi înscrie, căci avem mare nevoie de militanţi 2.0 prin ţară care să susţină aceste iniţiative de responsabilizare civică. Chiar o să menţinem aceste Comandamente la nivelul de concept permanent pentru Blogal Initiative şi o să vrem să facem cât mai multe acţiuni. Pentru că, am zis noi, dacă putem să facem ceva, să ajutăm cumva în acestă privinţă, atunci de ce să nu o facem?

Ce am adăugat acum este că toţi cei care veţi scrie pe blogurile voastre despre Laboratorul Verde al Reciclării veţi primi grade în aceste Comandamente Judeţene de Colectare Selectivă 2.0. Da, grade :)) Am zis să facem să fie fun, căci partea de simţire de bine este, după mintea noastră, fundamentală în blogosferă. Intraţi şi vedeţi voi despre ce este vorba.

O să fie şi nişte premii simbolice. Dar de un simbolism aparte: tricourile de mai jos :)

7 comentarii la “Scrisoare deschisă către bloggerii din Focşani

 1. Madalin Blidaru Reply

  Se poate sa ratez sa vad Laboratorul Verde al Reciclarii?

 2. Tudor Reply

  Daca nu faci si un experiment tot degeaba :)

 3. Tudor Reply

  In laborator se fac experimente :)

 4. Tudor Reply

  Mi-aș dori ca cei din fruntea județului Vrancea să privească ce au învățat astăzi tinerii vrânceni. Poate la următorul festival vor binevoi să amplaseze puncte de colectare selectivă pentru a le oferi prilejul să pună în practică la nivel de comunitate cele învățate.
  http://www.staupenet.ro/laboratorul-verde-al-reciclarii-a-ajuns-la-focsani.html

 5. Madalin Blidaru Reply

  Plus televiziunea locala. Cand am fost acolo m-am intalnit si cu reporteri de la Atlas TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.