Salut lansarea serviciului de calcul al emisiilor de gaze cu efect de seră (CO2eq)

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Din când în când mă aflu în nişte contexte şi aud nişte discuţii despre protecţia mediului. Şi înţeleg (cu oareşece tristeţe, desigur) că pentru imensa majoritate protecţia mediului însemnă să nu aruncăm hârtii pe jos, să (ne facem că) colectăm selectiv şi, aşa ca variantă, să plantăm vreo trei salcâmi undeva unde mai mult încurcă decât ajută. Şi cu asta, gata, ne-am făcut datoria faţă de mediu.

Numai că, evident, e mult mai complicat. Ba chiar m-aş arunca să spun că partea asta de protecţia mediului este una din cele mai complicate discipline cu putinţă. Nu are rost să insistăm aici ce şi cum, mă puteţi crede pe cuvânt.

A încerca, totuşi, să înţelegem măcar un pic complicăciunea asta este un pas înainte. Unul mic, dar înainte! De aceea salut iniţiativa Eco-Rom Ambalaje (îi ştiu bine ce fac, sunt printre cei mai buni) de a lansa serviciul de calcul al emisiilor de gaze cu efect de seră (CO2eq).

ecorom 1ecorom 2

eco-rom-afaceri-verzi-720x400

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)