Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Mesaj către bloggerii din Bacău

Dragi tovarăşi 2.0 din Bacău,

Vă scriu pentru că am 2 motive mari şi late să vă reţin un pic atenţia, ca să zic aşa. Şi pentru a nu pierde voi timpul cu mine mai mult decât merit :D, vi le zic repede mai jos, ca să ştim o treabă:

Laboratorul Verde al Reciclării, o iniţiativă atât de dragă mie şi pe care o susţin din tot sufletul, ajunge la voi în Bacău. Avem şi o campanie pentru voi, realizată în colaborare cu partenerii de la Eco-Rom Ambalaje, la care puteţi câştiga şi un tricou – premiu simbolic, vă daţi seama – dar şi grade (de locotenent, maior şi colonel :D) în Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0. Dar dincolo de campanii şi de premii, vă rog să promovaţi această iniţiativă pentru că este pentru copiii care vor face o Românie mai frumoasă decât cea pe care reuşim să o facem noi :)

– Vă invit cu mare drag să vă înscrieţi în Campionatul Naţional de Blogging, o ispravă pe care am pornit-o pentru a oferi tuturor bloggerilor din România oportunitate de a obţine beneficii din simplul (dar atât de minunatul…) fapt că sunt bloggeri. Vă invit să vedeţi despre ce e vorba şi să vă uitaţi şi pe clasamentul provizoriu (suntem in beta testing deocamdată). Deocamdată vă spun doar că, pe lângă premiile clasice deja pe care le puteţi câştiga participând la campanii, puteţi obţine puncte doar pentru că participaţi la aceste campanii dar şi puncte pentru că scrieţi pe blog despre orice altceva :) Iar aceste puncte pot fi transformate în produse într-un gift shop pe care o să îl lansăm cât de repede. Voi reveni asupra chestiunii.

Cam asta a fost, pe repede înainte. Dacă aveţi ceva întrebă, întrebaţi, stimabililor, căci ştiţi că am vorbele 2.0 la mine :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.