Se caută designeri de tricouri. Premiul I 500 de euro

Cum chiar nu are rost să bag niște interpretări savante ale informației de mai jos, v-o dau direct, după cum puteți vedea mai jos. Spun doar că tare mi-ar plăcea ca unul din cei care îmi faceți onoarea să mă citiți să pupați măcar unul din cele trei premii :D

Organizația Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte București (UNArte), au lansat concursul ,,Design de tricou pe tema colectării separate și a reciclării deșeurilor de ambalaje”.

Astfel, tot ce trebuie să faci este să îmbini creativitatea cu designul și tema protecției mediului și să intri în concurs. Dacă ai între 18 și 26 de ani, trimite propunerea ta de design de tricou pe tema colectării separate și a reciclării deșeurilor de ambalaje, în perioada 25 mai – 23 iunie 2013, și ai șansa ca tricoul creat de tine să fie purtat în cadrul tuturor acțiunilor de informare și educare a populației privind colectarea separată și reciclarea deșeurilor de ambalaje.

Alături de șansa ca designul tău să contribuie la educația publicului privind colectarea separată și reciclarea deșeurilor de ambalaje, vei primi garantat 500 de euro, iar  participanţii  clasaţi pe locurile II şi III vor câştiga 300 şi, respectiv, 200 de euro.

Design de tricou pe tema colectarii separate si a reciclarii deseurilor de ambalaje (Medium)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Se caută designeri de tricouri. Premiul I 500 de euro”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)