Invitaţie pentru bloggerii din Târgu Mureş

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimabili tovarăşi 2.0 din Târgu Mureş,

Vă scriu aceste rânduri ca să vă spun (căci ştiu că nu m-aţi ierta dacă nu v-aş spune :D), că vine Laboratorul Verde al Reciclării la voi în oraş. Cum eu sunt mare, mare fan al acestei iniţiative, powered by Eco-Rom Ambalaje, am zis că ar fi păcat să nu vă trag de mânecă şi să vă rog să puneţi şi voi umărul la promovarea acţiunii. Pentru că, dacă îmi permiteţi, cu cât aude mai multă lume desprea asta, cu atât o să fie mai bine pentru noi toţi, în general. Pe principiul pic cu pic se-adună mult :))

Aşa că dacă vreţi să scrieţi pe blogurile voastre că Laboratorul Verde al Reciclării ajunge în Târgu Mureş pe data de 20 noiembrie, la ora 10.30, la Gimnaziul Alexandru Ioan Cuza, str.. Bărăganului, nr. 2B, aţi fi nişte minunaţi :)

Iar dacă scrieţi, puteţi să participaţi la campania specială pentru bloggeri, unde puteţi primi un tricou de mare angajamente, precum şi grade (de locotenent, maior sau colonel) în Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0.

Profit de ocazie pentru a vă invita să vă înscrieţi în Campionatul Naţional de Blogging, unde – pe scurt vă spun – puteţi acumula puncte, pe care să le transformaţi apoi în produsele pe care le găsiţi în GiftShopul special creat pentru voi :)

Ţinem legătura.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Invitaţie pentru bloggerii din Târgu Mureş”

  1. Pingback: Campania de colectare selectiva | Unde Iesim in Mures?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)