Invitaţie pentru bloggerii din Târgu Mureş

Stimabili tovarăşi 2.0 din Târgu Mureş,

Vă scriu aceste rânduri ca să vă spun (căci ştiu că nu m-aţi ierta dacă nu v-aş spune :D), că vine Laboratorul Verde al Reciclării la voi în oraş. Cum eu sunt mare, mare fan al acestei iniţiative, powered by Eco-Rom Ambalaje, am zis că ar fi păcat să nu vă trag de mânecă şi să vă rog să puneţi şi voi umărul la promovarea acţiunii. Pentru că, dacă îmi permiteţi, cu cât aude mai multă lume desprea asta, cu atât o să fie mai bine pentru noi toţi, în general. Pe principiul pic cu pic se-adună mult :))

Aşa că dacă vreţi să scrieţi pe blogurile voastre că Laboratorul Verde al Reciclării ajunge în Târgu Mureş pe data de 20 noiembrie, la ora 10.30, la Gimnaziul Alexandru Ioan Cuza, str.. Bărăganului, nr. 2B, aţi fi nişte minunaţi :)

Iar dacă scrieţi, puteţi să participaţi la campania specială pentru bloggeri, unde puteţi primi un tricou de mare angajamente, precum şi grade (de locotenent, maior sau colonel) în Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0.

Profit de ocazie pentru a vă invita să vă înscrieţi în Campionatul Naţional de Blogging, unde – pe scurt vă spun – puteţi acumula puncte, pe care să le transformaţi apoi în produsele pe care le găsiţi în GiftShopul special creat pentru voi :)

Ţinem legătura.

Un comentariu la “Invitaţie pentru bloggerii din Târgu Mureş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.