Dragii mei din Mediaş

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi permit să mă adresez aşa pentru că ştiţi că mă leagă ceva foarte trainic şi foarte de coracon de Mediaş şi de voi :) Şi că mi-e tare drag să ajung pe acolo şi să mai stăm la poveşti. De fapt, dacă toate ies aşa cum vreau eu, la începutul lui ianuarie vă fac o vizită :)

Până atunci, însă, vă scriu aceste rânduri pentru că vreau să vă anunţ că o iniţiativă tare dragă mie ajunge în oraşul vostru. Laboratorul Verde al Reciclării, powered by Eco-Rom Ambalaje, vine pe 22 noiembrie, la ora 10.00, la Şcoala cu clasele I-VIII, str. 1 Decembrie nr. 26.

Îmi place isprava asta pentru că îi familiarizează pe copii cu ce înseamnă colectarea selectivă şi pentru că eu cred cu toată tăria că aceşti copii vor face din România o ţară mult mai frumoasă decât am reuşit noi să facem :) Aşa că vă rog să promovaţi acţiunea pe blogurile voastre, ca să audă cât mai multă lume despre ea.

Avem şi o campanie specială pentru bloggeri, unde puteţi câştiga un tricou fain, dar şi grade de locotenent, maior şi general în Comandamentul Judeţean de Colectare Selectivă 2.0.

Mulţam. Să ne vedem cu bine :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)