Dragii mei din Mediaş

Îmi permit să mă adresez aşa pentru că ştiţi că mă leagă ceva foarte trainic şi foarte de coracon de Mediaş şi de voi :) Şi că mi-e tare drag să ajung pe acolo şi să mai stăm la poveşti. De fapt, dacă toate ies aşa cum vreau eu, la începutul lui ianuarie vă fac o vizită :)

Până atunci, însă, vă scriu aceste rânduri pentru că vreau să vă anunţ că o iniţiativă tare dragă mie ajunge în oraşul vostru. Laboratorul Verde al Reciclării, powered by Eco-Rom Ambalaje, vine pe 22 noiembrie, la ora 10.00, la Şcoala cu clasele I-VIII, str. 1 Decembrie nr. 26.

Îmi place isprava asta pentru că îi familiarizează pe copii cu ce înseamnă colectarea selectivă şi pentru că eu cred cu toată tăria că aceşti copii vor face din România o ţară mult mai frumoasă decât am reuşit noi să facem :) Aşa că vă rog să promovaţi acţiunea pe blogurile voastre, ca să audă cât mai multă lume despre ea.

Avem şi o campanie specială pentru bloggeri, unde puteţi câştiga un tricou fain, dar şi grade de locotenent, maior şi general în Comandamentul Judeţean de Colectare Selectivă 2.0.

Mulţam. Să ne vedem cu bine :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.