Mesaj din coracon pentru bloggerii din Braşov

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragi tovarăşi 2.0 din Braşov,

Vă scriu această epistolă 2.0 pentru a vă spune că o iniţiativă excelentă, pe care o susţin şi pe care vă invit să o promovaţi şi voi, ajunge la voi în oraş. Este vorba despre Laboratorul Verde al Reciclării, powered by Eco-Rom Ambalaje. De ce cred că ar trebuie să vă implicaţi? Vă spun pe scurt: pentru că este un pas pentru ca elevii să înveţe partea cu responsablitatea pe care o au faţă de colectarea selectivă. Altfel spus, cred că astfel de isprăvi îi ajută pe cei tineri să construiască o Românie mult mai faină decât cea pe care am construit-o noi :)

Avem şi o campanie în acest sens, unde puteţi câştiga şi grade (de locotenent, maior şi colonel :D) în Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0. Şi, aşa simbolic, un tricou fain cu tema dată :D

M-ar bucura să văd cât mai mulţi bloggeri din Braşov care promovează această iniţiativă. Laboratorul Verde al Reciclării ajunge în Braşov vineri, 16 noiembrie, între orele 10.00 – 11.00, la Şcoala Generală numărul 1, str. Barbu Lăutaru nr. 10.

Vă mulţumesc :)

PS V-aţi înscris în Campionatul Naţional de Blogging?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Mesaj din coracon pentru bloggerii din Braşov”

  1. Domnule Birta, ma gindesc sa va atrag atentzia ca, in calitatea Dvs. de chinez, avetzi scapari la ortografia de limbi romanice. Se scrie coraZon, nu coraCon.

    1. Nu fi reaaa! Tolereaza mintoritatile! :))
      A facut o fuziune intre c-ul cu sedila din portugheza si scrierea spaniola. Sa fim open-minded! Au zis altii succesui … nu ne-mpiedicam noi de-o litera! :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)