Mesaj din coracon pentru bloggerii din Braşov

Dragi tovarăşi 2.0 din Braşov,

Vă scriu această epistolă 2.0 pentru a vă spune că o iniţiativă excelentă, pe care o susţin şi pe care vă invit să o promovaţi şi voi, ajunge la voi în oraş. Este vorba despre Laboratorul Verde al Reciclării, powered by Eco-Rom Ambalaje. De ce cred că ar trebuie să vă implicaţi? Vă spun pe scurt: pentru că este un pas pentru ca elevii să înveţe partea cu responsablitatea pe care o au faţă de colectarea selectivă. Altfel spus, cred că astfel de isprăvi îi ajută pe cei tineri să construiască o Românie mult mai faină decât cea pe care am construit-o noi :)

Avem şi o campanie în acest sens, unde puteţi câştiga şi grade (de locotenent, maior şi colonel :D) în Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0. Şi, aşa simbolic, un tricou fain cu tema dată :D

M-ar bucura să văd cât mai mulţi bloggeri din Braşov care promovează această iniţiativă. Laboratorul Verde al Reciclării ajunge în Braşov vineri, 16 noiembrie, între orele 10.00 – 11.00, la Şcoala Generală numărul 1, str. Barbu Lăutaru nr. 10.

Vă mulţumesc :)

PS V-aţi înscris în Campionatul Naţional de Blogging?

3 comentarii la “Mesaj din coracon pentru bloggerii din Braşov

 1. vera Răspunde

  Domnule Birta, ma gindesc sa va atrag atentzia ca, in calitatea Dvs. de chinez, avetzi scapari la ortografia de limbi romanice. Se scrie coraZon, nu coraCon.

  • Irina Bărăgoi Răspunde

   Nu fi reaaa! Tolereaza mintoritatile! :))
   A facut o fuziune intre c-ul cu sedila din portugheza si scrierea spaniola. Sa fim open-minded! Au zis altii succesui … nu ne-mpiedicam noi de-o litera! :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: