21.07.2017

Mesaj din coracon pentru bloggerii din Braşov

Dragi tovarăşi 2.0 din Braşov,

Vă scriu această epistolă 2.0 pentru a vă spune că o iniţiativă excelentă, pe care o susţin şi pe care vă invit să o promovaţi şi voi, ajunge la voi în oraş. Este vorba despre Laboratorul Verde al Reciclării, powered by Eco-Rom Ambalaje. De ce cred că ar trebuie să vă implicaţi? Vă spun pe scurt: pentru că este un pas pentru ca elevii să înveţe partea cu responsablitatea pe care o au faţă de colectarea selectivă. Altfel spus, cred că astfel de isprăvi îi ajută pe cei tineri să construiască o Românie mult mai faină decât cea pe care am construit-o noi :)

Avem şi o campanie în acest sens, unde puteţi câştiga şi grade (de locotenent, maior şi colonel :D) în Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0. Şi, aşa simbolic, un tricou fain cu tema dată :D

M-ar bucura să văd cât mai mulţi bloggeri din Braşov care promovează această iniţiativă. Laboratorul Verde al Reciclării ajunge în Braşov vineri, 16 noiembrie, între orele 10.00 – 11.00, la Şcoala Generală numărul 1, str. Barbu Lăutaru nr. 10.

Vă mulţumesc :)

PS V-aţi înscris în Campionatul Naţional de Blogging?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Gata, m-am hotărât, mă duc înapoi la şcoală!

Recomandările zilei din blogosferă – 15.11.2012

3 comentarii

 1. vera
  joi, 15 noiembrie 2012, 14:37

  Domnule Birta, ma gindesc sa va atrag atentzia ca, in calitatea Dvs. de chinez, avetzi scapari la ortografia de limbi romanice. Se scrie coraZon, nu coraCon.

  Răspunde
  • joi, 15 noiembrie 2012, 16:42

   Nu fi reaaa! Tolereaza mintoritatile! :))
   A facut o fuziune intre c-ul cu sedila din portugheza si scrierea spaniola. Sa fim open-minded! Au zis altii succesui … nu ne-mpiedicam noi de-o litera! :D

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *