Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Mă ajutați să găsesc bloggerul oficial al Turului Ciclist al României?

Este pentru al doilea an consecutiv când am onoarea de a fi implicat în desemnarea bloggerului oficial al Turului Ciclist al României. Dacă anul trecut a fost o premieră pentru blogosfera din România și o surpriză totală pentru toată lumea când l-au văzut pe Dragoș cât de bine s-a achitat de sarcină, scriind pe sportlocal.ro :), anul acesta, din nou, Federația Română de Ciclism, prin Cătălin Cârnu, căruia îi mulțumesc în mod deosebit pentru deschiderea pe care o are față de social media, a apelat la noi pentru desemnarea bloggerului oficial.

De data aceasta am activat BlogalInitiative.ro, pentru că am zis că așa aude mai multă lume care ar putea fi interesată să devină blogger oficial al Turului Ciclist al României 2012. Așa că vă rog să intrați să vedeți ce vi se oferă de Federația Română de Ciclism și ce vi se cere în schimb, ca blogger oficial :)

Succes!

15 comentarii la “Mă ajutați să găsesc bloggerul oficial al Turului Ciclist al României?

 1. Cris-Mary Reply

  Foarte fain, eu le urez mult succes bloggerilor care se vor inscrie, din pacate eu mi-s straina de bicicleta .. Dupa ce a dat cu mine de pamant de cateva ori cand eram mica a ajuns sa fie un subiect inchis pentru mine :(

  • Cristian China Birta Reply

   @Cris-Mary
   Pai poate ajuti un pic sa raspandim vestea. Ca poate ai prieteni care s-ar baga :)

 2. Cris-Mary Reply

  Cu mare drag :) Azi fac un articol :)

 3. R.R Reply

  Eu, eu, eu desi cred ca mult mai potrivit ar fi Vlad Dulea …

 4. Dragos Irimia Reply

  pică Turul chiar în ultima săptămână de campanie ! Dar cine ştie, poate las politica pentru ciclism :P Să pui la premiu “sfaturi şi indicaţii de la primul blogger participant în TCR !” :D

  • Cristian China Birta Reply

   @Dragos Irimia
   Pai ia apuca-te sa scrii un guest post de genul ”Amintiri din primul Tur Ciclist” :))

 5. Radu Reply

  De pe 16, când a început campania am publicat reacția mea la aflarea acestei campanii, dar nu cred că a citit cineva mail-ul încă.. Păcat, poate că i-ar fi ajutat să ia măsuri.
  (și-ți scriu asta fiindcă acum scurt timp vorbeam aici despre un site și analizam cum ni se pare, nu?)

  • Cristian China Birta Reply

   @Radu
   Stai ca nu inteleg… Tu zici ca e naspa siteul Federatiei? Si esti dezamagit ca nu a luat nimeni masuri sa il schimbe dupa ce ai scris tu?

 6. Radu Reply

  Cristian, eu spun că nu e normal să începi o campanie, în care trimiți lumea la un site fără să ai conținut pe acel site. Greșesc?

  Nu vreau să îmi răspundă, nu vreau statuie, dar vreau conținut pe site-ul lor. Vreau să aflu detalii, că de aia intru pe site, nu? :D

  Nu mi se pare normal să ai informații despre turul de acum doi ani pe pagina principală. :)

  Nu am nimic cu nimeni, nu sunt supărat pe Federație și nu vreau să se înțeleagă greșit.
  (cred că am fost destul de clar când am spus că vreau să se autosesizeze și să ia măsuri în legătură cu asta)

  Și abia când va fi site-ul actualizat, am să promovez și eu campania :D (da, știu, poate că sunt cam rău)

  Toate cele bune!

  • Cristian China Birta Reply

   @Radu
   Daca pentru tine e deal breaker siteul Federatiei, e decizia ta. In ceea ce ma priveste ma uit la faptul ca un blogger pasionat poate sa mearga in Turul Ciclist. De site, in acest context, mi se rupe foarte tare. Da, stiu, sunt io mai orientat catre a face lucrurile sa mearga, nu sa tot stau sa analizez :)

 7. Ciprian Pardau Reply

  Nu ma simt in stare sa devin blogger oficial al unui astfel de eveniment, insa, decat sa raman indiferent, am ales sa scriu despre campanie si tur, bineinteles! Sa vedem, oare pe cine trimitem, anul acesta, pe teren?

 8. Ioan Adrian Reply

  Scrisesem si eu un articol, dar imi cam lipsea entuziasmul… ar fi in neregula sa castig. In fine, cred ca e bine sa fie cat mai multi participanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.