Să fii blogger oficial e una. Dar să fii la How to Web e alta.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am auzit prima dată de How to Web, am zis uaaauuu. Și am zis cu atâta sinceritate de m-a auzit Bogdan Iordache pe care, după câteva discuții scurte, dar cuprinzătoare, l-am avertizat că mă bag foarte tare să sprijin evenimentul, care va fi unul din cel mai tare pe onlineul din centrul si estul Europei din ultimii ani. Și va avea loc la noi, în București.

Văzându-mă atât de entuziast, Bogdan mi-a propus zilele trecute să fiu unul din bloggerii oficiali ai How to Web. A avut chiar politețea să mă întrebe dacă aș dori :)) Păi cum dracu nu, băi Bogdane? :)) Pentru că și eu, om fiind, una e să fac lucrurile de plăcere, deci când am vreme și chef, și alta e să fac pentru că trebe să le fac, pe principiul dacă e musai, atunci trebe :D Adică, blogger oficial fiind, mă voi comporta ca atare și voi presta așijderea :D

Mă bucur tare că la faza asta țin legătură, pe lângă Bogdan Iordache, cu Ioana, care mi-e tare simpatică (și ea știe asta :D) și cu care sunt absolut sigur că va merge șnur colaborarea :)

Așa ca hai să îmi intru în piele și să vă raportez o chestie faină legată de How to Web.

Este vorba de Startup Challenge, care se adreseaza startup-urilor din online, provenind in special din Europa de Est, care au o idee viabila de business online si potentialul necesar pentru a o duce la indeplinire. Cu alte cuvinte – ideea care va zgudui web-ul anului 2011!

Competitia isi propune sa incurajeze si sa ofere suport antreprenorilor web la inceput de drum care targeteaza piete internationale si doresc sa se faca remarcati si/sau sa obtina idei pertinente referitoare la proiectul lor si sprijin in implementarea ideilor.

Totodata, Startup Challenge se adreseaza si acelor antreprenori care nu au apucat sa participe anul acesta la Plugg sau Seedcamp.
Inscrierea startup-urilor in competitie s epoate face pana pe 10 octombrie 2010 iar conditiile sunt
– mai putin de 2 ani de activitate;
– targetareapietei internationale ;
– sa nu fi primit pana in momentulparticiparii la Startup Challenge nicioinvestitie de la o firma de VC (Venture Capital).

Ceea ce artrebui sa atraga in primul rand atentia antreprenorilor este juriul format din profesionisti web internationali, printre care Reshma Sohoni, Katy Turner si Patrick de Laive, juriu care va alege 6 finalisti care vor prezenta pe scena evenimentului in cadrul conferintei How To Web 2010. Dintreacesti 6 vor fi alesi cei 3 castigatori ai competitiei, care vor primipachete de suport pentru business-ul lor din parteasponsorilor, dar si expunere internationala facilitata de How To Web.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Să fii blogger oficial e una. Dar să fii la How to Web e alta.”

  1. Pingback: Top 30 influente | Blogul Monicai Marinescu

  2. Pingback: Timișoreni și clujeni, vi se pregătește ceva! » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

  3. Pingback: How to (Web) ajungi project manager la sportlocal.ro » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

  4. Pingback: Multumesc 2010 at Bogdan Iordache

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)