Avem nevoie de 5 bloggeri oficiali la IRB Nations Cup

Later edit: Mulțumesc tuturor care au scris despre această inițiativă :) Cum foarte mulți ați scris, dar puțini puteți veni în toate cele 3 zile, am zis să lăsăm doar 3 bloggeri oficiali. Aceștia sunt Ionuț, Cezar și Ciprian. Ceilalți care ați scris, o să vă contactez pe mail să îmi dați datele voastre unde să vă trimitem mingea de rugby :)

Eh, mă știți voi, când vine vorba de rugby îmi crește ficatul, mi se mărește mândria, simt că viața e altfel, de astea :D Și încerc de fiecare dată să conving cât mai multă lume că ar trebui să simtă și ei asta, că prea frumos e sentimentul :) Treaba faină în toată chestiunea este că acum avem și la Federația Română de Rugby oameni deschiși la cap, minte și suflet care nu numai că ne întind câte o mână de ajutor, nouă ăstora care mai încercăm să facem ceva, dar și trag de noi să ne mișcăm mai cu talent, ceea ce io aprob afirmativ :D

Bun, să trecem la chestiunea în cauză. Pe 10 iunie începe IRB Nations Cup, un eveniment internațional care are loc (din nou, dovadă că forul internațional apreciează ce fac ai noștri ca organizare) la București. Și cum bloggerii au fost mereu aproape de rugby, am zis că și acesta este un moment prin care să mai mișcăm ceva. De aceea lansăm provocarea de mai jos.

Căutăm 5 bloggerii oficiali ai competiției IRB Nations Cup. Oficiali adică primesc acreditare, acces peste tot, kitul oficial al competiției (e incă surpriză, dar puteți bănui că e ceva mișto, chiar dacă nu te îmbogățește :D). În schimb avem nevoie să fie prezenți în tribună în zilele de 10, 15 și 19 iunie (în fiecare din cele 3 zile se joacă câte 3 meciuri) și să facă ce face un blogger oficial, adică să presteze așa cum știe să presteze un blogger :D

Ce trebuie să faceți? Să scrieți pe blogurile voastre până marți, 8 iunie, ora 23.59, o postare în care să vorbiți despre rugby. Și să menționați, în context, competiția cu link către pagina de facebook. Și să băgați, firește, banner la voi pe blog (aveți codul mai jos). Noi, juriul (vezi mai jos) vom detecta pasiunea din ce scrieți și vom vota ca atare :) Încă ceva, foarte important: dacă nu puteți participa la toate cele 3 zile ale competiției, ar fi păcat să luați locul cuiva care poate. Merci de înțelegere :)

Îi vom alege pe acești 5 bloggeri în funcție de pasiunea cu care scriu despre jocul de rugby. Juriul va fi format din Lucian Lorin, directorul de comunicare al FRR, Alex Tunaru, un neobosit susținător al rugbyului, care s-a implicat foarte mult în promovarea competiției, și je, că trebe să fie și un păcălici într-un astfel de juriu :D

Bonus: Toți cei care veți scrie despre competiție pe blogurile voastre cu link către pagina de facebook și veți pune bannerul de mai jos, veți primi câte o minge oficială a competiției :) Numai că aveți grijă să aflu că ați scris (un trackback, un comment, un mail pe cristi.china pe gmail) că mi-ar părea foarte rău să nu aflu despre toți care ați ales să sprijiniți rugbyul :) Merci.

Codul pentru banner:
<a href=“http://www.facebook.com/rugbyromania” target=”_blank” title=”Vino la Rugby”><img src=“http://frr.ro/wp-content/themes/frr/images/frr_vino_la_rugby.jpg” width=”125″ alt=”Vino la Rugby” border=”0″ /></a>

Sau poză, dacă vreți:

PS: De ce 5? Pentru că am zis că e păcat să nu avem mai mulți, adică să oferim mai multor bloggeri posibilitatea să vadă ce are de făcut un blogger oficial :)

53 comentarii la “Avem nevoie de 5 bloggeri oficiali la IRB Nations Cup

 1. silavaracald Reply

  Ba ”Drumul mingii”, ba invitație la rugby… la Mall nu ne-ai chema și tu, la shopping. :D

 2. Dragos Irimia Reply

  M-as baga in secunda doi. Dar pe 10 sunt pe la Balea Lac cu Turul :( Cred ca pot doar sa sprijin :D

 3. C Reply

  Nu viu, că’s departe, dar aş posta şi eu bannerul, de’amorul sportului ăsta. Numa’ că fie am eu o bubă’n cap, fie are codul una!

 4. Cristi Mirt Reply

  Eu în perioada asta am BAC-ul din păcate, așa că nu pot ajunge în tribune. Dar voi promova evenimentul cum pot eu mai bine :p Vor mai fi ocazii să fiu blogger oficial la ceva :)

 5. Alex Dima Reply

  Poate ai vrut sa zici 8 iunie. Cu mare placere scriu despre asta insa de ajuns nu as putea ajunge, desi cred ca un fotograf ar fi prins bine.

 6. Iosazaur Reply

  No io am scris, dar să pun banneru nici de-al naibii nu merge: http://iosazaur.com/2011/06/03/mai-avem-nevoie-si-de-rugby/

 7. IRB Nations Cup| Pavel Ionuţ
 8. Kriogen Reply

  @C vezi ca la cod trebuie sa inlocuiesti ghilimelele ca sa iti afiseze corect. :)

 9. Claudiu Reply

  Să scrieți pe blogurile voastre până marți, 8 mai, ora 23.59

  cred ca e iunie :D

 10. Valy Reply

  Las pe altii mai in masura sa fie oficiali, dar bannerul si articolul il fac pentru ca o minge oficiala tare mi-ar conveni sa ma bat cu fratemiu pe ea la mare :). Deci revin cu linkul spre articol

 11. Anca Duma Reply

  Chiar daca nu concurez la postul de “blogger oficial” sustin echipa Romaniei de Rugby, sunt convinsa ca o sa fie fenomenal la IRB Nation Cup. Bannerul FRR a fost primul pe site cand am facut. ;)))

 12. Alex Dima Reply
 13. Papa Reply

  scriu si eu dar din pacate pentru mine nu voi putea participa la toate cele trei zile, dar o minge nu mi-ar strica :)

 14. Giolly » Concursuri din online
 15. DannielPH Reply

  Scriu si eu pentru minge dar nu am cum sa particip fiind in cealalta parte a romaniei :)

 16. Valy Reply

  As vrea sa fiu blogger oficial, daca insa nu se poate, ma multumesc si cu o minge oficiale pe care sa o “alerg” pe plaja la mare vara asta :P.

  Link: http://valentinbosioc.com/gramezi/hai-sa-sustinem-rugby-ul/

 17. Stoian Ciprian Reply
 18. Rugby | DannielPH Blog
 19. ihearlights Reply

  Eu am pus bannerul. Si ii sustin pe baieti. Ca fac o treaba excelenta. Hai Romania!

 20. Hai la rugby ! « Cezar Vasile
 21. Hai la Rugby! | Bazaconii online
 22. Danyzus Reply

  Eu sunt cu fotbalul, deci “no rugby for me” :-) Promit totusi ca incerc sa ma uit la meciuri, macar atat.

 23. sorin (Laptop News) Reply

  M-as fi bagat eu, dar nu prea am cum …timpul asta e limitat:)…iar pe 15 nu sunt in tara. Hai ca dau cu zvonul, poate se baga cineva:)

 24. nutzu Reply

  Tare mi-as dori sa fiu in tribune, dar din pacate nu pot asa ca las pe alti mai avizati sa fie prezenti acolo, pot doar sa promovez, ceea ce am si facut :

  http://ionutbosioc.wordpress.com/2011/06/04/rugby-ul-un-sport-de-golani-practicat-de-domni/

 25. O minge chinezeasca strica?
 26. Rares Cojocaru Reply

  Mi-am adus aminte ceva de mult uitat :) http://rares-cojocaru.blogspot.com/2011/06/rugby-scanteia.html

 27. Florin Morosan Reply

  Promovez acţiunea şi îi susţin pe băieţi.

  http://morosan.eu/stiri/irb-nations-cup-2011/

 28. tudor CeMerita Reply

  nu mi-a mers codul tau html. poate verifici daca doar mie sau si altora…

 29. BogdiP Reply

  Nu voi putea veni in Bucuresti la Nations Cup, dar am sa incerc sa prind meciurile la GSP TV. Si am scris pe blog: http://www.bogdanpater.ro/campaigns/irb-nations-cup-2011 :)

 30. Marius Matache Reply

  Deci, trece-ma si pe mine pe lista pentru cele 50 de invitatii cu o invitatie dubla, plus inca una dubla pentru Andi Moisescu.

 31. IRB Nations Cup - Cristi Mîrț
 32. Cristi Mirt Reply

  Uite că am reușit să scriu și eu :) În ultima zi, ca de obicei :)) Ar fi fain dacă mingea va fi și semnată de tine :p
  @tudor Ca să-ți meargă codul, înlocuiește ghilimelele. Toate ghilimelele din cod :) Șterge-le și scrie-le din nou :p

 33. IRB Nation Cup
 34. E.B. Reply

  Mdeh, dacă aș fi știut …

 35. Rugby România Online | B. P.
 36. IRB Nations Cup 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.