De ce trebuie să vă pară rău că nu ajungeţi la How to Web

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru că:

– o să fie prezenţi 40 de speakeri. Pe unii îi ştiţi deja, dar văspun eu că o să presteze altfel la acest eveniment, pentru că e alta provocarea faţă de – să o spunem pe aia dreaptă – o şuetă dâmboviţeană :D Dar pe lângă ei  o să vedeţi speakeri pe care altfel nu prea ai cum să îi vezi.

– o să fie acolo Phil Libin – CEO-ul companiei americane Evernote, cotată la 1 miliard de dolari. Call me chinezu, dar să ai şansa să auzi ce are de spus un om care este the big kahuna la o companie de valoarea asta este într-un mare fel.

– o să puteţi povesti cu reprezentanţi ai 12 acceleratoare de afaceri de nivel mondial. Nici nu are rost să ne gândim ce cifre de afaceri au oamenii ăştia, chiar nu are rost…

– 20.000 de dolari în cash pot fi câşţtigaţi de startupurile prezente acolo, bani puşi la dispoziţie de compania IXIA, partener principal al evenimentului. Bine, pentru asta trebuie să şi vrei să îi câştigi, dar asta este o altă poveste, desigur.

– o să rataţi ocazia de a mă vedea live an acoustic cum o să prestez ca blogger oficial al evenimentului :D Desigur, rămâne varianta live bloggingului, dar nu e acelaşi lucru.

– o să rataţi posibilităţile teribile de networking. Bine, dacă oricum nu prea le ai cu asta, atunci clar nu le ratezi, desigur.

– o să pierdeţi excelenta oportunitate de a fi părtaş la un eveniment de asemenea anvergură, care te  cam învaţă cum trebe să înţelegi lumea care te înconjoară.

Si astea sunt doar câteva motive. Restul vă las pe voi să le găsiţi…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “De ce trebuie să vă pară rău că nu ajungeţi la How to Web”

  1. Ai uitat sa mentionezi cele 99 de fecioare, fantanile de ciocolata si maioneza, expozitia cu insectarele celor 500 cei mai de succes businessmeni, faptul ca participantilor li se ceruieste masina pe moca, si, mai important decat toate celelalte, BUFETUL SUEDEZ, sfinte Dumnezeule!

    Daca mai adaugati la astea si halvita din partea casei vin si eu, cu tot comandamentul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)