De ce trebuie să vă pară rău că nu ajungeţi la How to Web

Pentru că:

– o să fie prezenţi 40 de speakeri. Pe unii îi ştiţi deja, dar văspun eu că o să presteze altfel la acest eveniment, pentru că e alta provocarea faţă de – să o spunem pe aia dreaptă – o şuetă dâmboviţeană :D Dar pe lângă ei  o să vedeţi speakeri pe care altfel nu prea ai cum să îi vezi.

– o să fie acolo Phil Libin – CEO-ul companiei americane Evernote, cotată la 1 miliard de dolari. Call me chinezu, dar să ai şansa să auzi ce are de spus un om care este the big kahuna la o companie de valoarea asta este într-un mare fel.

– o să puteţi povesti cu reprezentanţi ai 12 acceleratoare de afaceri de nivel mondial. Nici nu are rost să ne gândim ce cifre de afaceri au oamenii ăştia, chiar nu are rost…

– 20.000 de dolari în cash pot fi câşţtigaţi de startupurile prezente acolo, bani puşi la dispoziţie de compania IXIA, partener principal al evenimentului. Bine, pentru asta trebuie să şi vrei să îi câştigi, dar asta este o altă poveste, desigur.

– o să rataţi ocazia de a mă vedea live an acoustic cum o să prestez ca blogger oficial al evenimentului :D Desigur, rămâne varianta live bloggingului, dar nu e acelaşi lucru.

– o să rataţi posibilităţile teribile de networking. Bine, dacă oricum nu prea le ai cu asta, atunci clar nu le ratezi, desigur.

– o să pierdeţi excelenta oportunitate de a fi părtaş la un eveniment de asemenea anvergură, care te  cam învaţă cum trebe să înţelegi lumea care te înconjoară.

Si astea sunt doar câteva motive. Restul vă las pe voi să le găsiţi…

4 comentarii la “De ce trebuie să vă pară rău că nu ajungeţi la How to Web

 1. Haotik Răspunde

  Pai imi pare oricum rau, nu trebuie sa-mi reamintiti atata :)

 2. Eduard Răspunde

  Ai uitat sa mentionezi cele 99 de fecioare, fantanile de ciocolata si maioneza, expozitia cu insectarele celor 500 cei mai de succes businessmeni, faptul ca participantilor li se ceruieste masina pe moca, si, mai important decat toate celelalte, BUFETUL SUEDEZ, sfinte Dumnezeule!

  Daca mai adaugati la astea si halvita din partea casei vin si eu, cu tot comandamentul.

 3. Razvan Răspunde

  Si mie imi pare rau. Putin mai mult decat imi parea inainte sa citesc prospectul :)

 4. Valentin Vesa Răspunde

  Si o sa va para rau ca nu sunteti acolo sa vedeti cum tweeteresc eu live pe #howtoweb, vedeti detalii si lista completa a username-urilor de Twitter pentru speakeri aici: http://www.adspedia.ro/how-to-web-2012-live-pe-twitter/#.UJixudcnmQQ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: