Sunt blogger semi-oficial la FITS. Cum adică???

Păi chestiunea e mai simplă. Dincolo de faza cu semi-blogger, care e chiar așa cum v-o spun, dacă aveți puțintică răbdare să vă explic :D

Tovarășa Ruxa mi-a făcut, din nou, marea onoare de a mă invita să fiu blogger oficial al Festivalului Internațional de Teatru Sibiu 2012. Și vă rog să mă credeți că nu vorbesc să mă aflu în treabă când zic că e o onoare. Cei care ați fost, măcar o zi, la această splendidă manifestare culturală, cu care România, din păcare, nu se mândrește așa cum ar trebui să o facă, știți că I mean fiecare cuvânt din ce zic aici. Doar că anul ăsta, din rațiuni ce țin de un program teribil pe care îl am, voi fi doar parțial prezent la Sibiu.

Adică blogger oficial, după cum v-am zis :) Ceea ce înseamnă că voi fi prezent doar pe 28 mai și pe 2-3 iunie. Atât. Din păcate :( Dar asta nu mă împiedică să sprijin FITS cu mare, mare drag și să mă implic, chiar dacă mai de la distanță, în a face lumea să mai audă de el. Și, firește, vă invit să vă faceți drum în perioada festivalului pe la Sibiu. Pentru că tot orașul e o splendoare atunci. Și se întâmplă o grămadă de lucruri :)

Iar dacă vreți să vă luați bilete la spectacole, grăbiți-vă. Căci se dau ca pâinea caldă :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Sunt blogger semi-oficial la FITS. Cum adică???”

    1. @Ruxa
      Tu, sefa, adevarul este ca putina lume da dovada de atata incapatanare in a implica bloggerii in acest superb eveniment asa cum o faci tu. Si pentru asta iti transmit, si pe aceasta cale, un maxim RESPECT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)