Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Caut blogger cu care să mă dau în bărci la Tall Ships Constanţa! (OK)

Ia hai să începem cum se cuvine, adică să înţelegeţi cât de faină este isprava asta Tall Ships Constanţa. Uitaţi-vă la filmul de mai jos şi spuneţi-mi dacă nu vreţi să vedeţi şi voi de aproape live and acoustic minunăţiile astea!

Mno, este că v-aţi da măcar o tură cu o caşcarabetă de asta splendidă? :D Partea faină este că, dacă eşti blogger, chiar poţi ajunge să le vezi. Căci este nevoie de un blogger oficial pentru isprava asta. Care blogger oficial se alătură “pătrimii” bloggeristice formată din Vlad Dulea, Cristian Florea, Cezar Imperatortravel şi je. Şi care blogger oficial va fi prezent la locul faptei pe toată durata isprăvii. Găsiţi detalii pe Blogal Initiative.

Cristi şi Vlad au luat în teste, cum ar veni :)), velierul Adornate şi au făcut o tură cu el, după cum puteţi vedea mai jos.

De prisos să vă spun că abia aştept să ajung să le văd. Căci, deşi sunt umblat cât de cât prin lume, de aşa ceva încă nu m-am ciocnit :)

Vă las cu un clip filmat din elicopter, ca să vedeţi şi de la înălţime cât de frumos poate fi…

Notă: Această postare endorseză o campanie Kooperativa 2.0, de aceea este marcată cu (OK), conform politicii advertoriale de pe acest blog.

Un comentariu la “Caut blogger cu care să mă dau în bărci la Tall Ships Constanţa! (OK)

  1. Canel Reply

    Zici tu ca astea merg doar “pe vant”? V-ati plimbat pana la urma? Cum functioneaza toata treaba? Le remorcheaza cineva din port si apoi coboara panzele? Calatoria in sine e lina?

    Eu m-am jucat cu veliere mici (7m) si nu se putea sta locului, pe astea ai timp si de navigat si de baut o bere sau baietii aia muncesc toata ziua?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.