Gata, m-am hotărât: mă apuc de MBA

Dacă mi-ai fi spus în urmă cu o lună și ceva că o să fac un MBA, aș fi zâmbit agale. Și ți-aș fi zis ceva de genul ”unde să mai înveți un cal bătrân să tragă la căruță?”.

Că io chiar credeam asta. Că sunt prea bătrân să mai fac așa ceva. Dar apoi am început seria de interviuri #LaCeAjutaUnMBA. Cu mega-baștani în business (pardon my French). Și toți se uitau la mine ca la un ciudat când o băgam pe asta cu vârsta. Și încet, încet, interviu cu interviu, au reușit să mă convingă.

Așa că din noiembrie o să mă vezi în băncile școlii. La City College Romania, University of York Europe Campus. Că uite-așa mă iau tremuricii și se ridică părul măciucă de găină pe mine la gândul că o să fiu iar studinte (chestie la care nu am fost în veci mare băiat).

Voi documenta această experiență. Ca să te ajute, dacă e, să te decizi și tu. O să transmit de la fața locului, cum ar veni. Și cu bune, și cu rele. Și cu enervări, și cu bucurii. Și cu gherle (că o să dau, asta îți pot promite), și cu reușite. Mai pă natural, așa.

Iar dacă te bate gândul cumva să te apuci și tu de MBA și să fim colegi (cică de multe ori după cursuri se merge la un ceai, dacă înțelegi ce vreau să zic…), vezi că zilele astea se definitivează înscrierile.

Cel mai bine ar fi să o contactezi direct pe Alina Toader la alina.toader@york.citycollege.eu sau telefon 0722610561. Că ea e șefa la City College Romania, University of York Europe Campus. Și o să își zică tot ce ai nevoie.

Aia zic :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.