Amalia Năstase: Eu am fost influencer înainte să existe influencereala

Orice discuție cu Amalia Nastase este o mare jmekerie.

Îmi permit să o descriu așa pentru că 1. mă știu cu Amalia de ceva vreme și simt intens să respectul reciproc este cât China (pardon my French) 3. știu că Amalia nu se supără (dimpotrivă, aș risca să zic :D).

Am vorbit despre ce face ea ca influencer. Cum vede meseria asta. Cum a ajuns să o facă. Și alte cele conexe, ca să le zic așa.

Cu mențiunea că interviul cu Amalia face parte din seria de interviuri cu influenceri (le găsești în această secțiune #dacăe) în pregătirea cărții mele #Influprenorii.

Aia zic.

Poți să îl asculți interviu mai jos sau și pe: SpotifyApple PodcastYoutubeSoundCloud sau Libsyn.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Amalia Năstase: Eu am fost influencer înainte să existe influencereala”

  1. si marmota invelea ciocolata. nici nu stii daca sa te enervezi cand auzi astfel de ineptii sau sa zici „saraca, sufera de lipsa de atentie/validare”

    1. Păi, de ce ziceți asta? Ați ascultat ce a zis Amalia? Și care este definiția dată de ea termenului de influencer? Cât despre lipsa de atenție, mă îndoiesc până la punctul de rupere că Amalia ar putea suferi de așa ceva :))

  2. am ascultat 5 minute, mai mult nu pot. acum n-oi fi eu in target și nu inteleg rolul discutiilor astea intre prieteni influenceri. daca eu nu sunt fana a acestei persoane ar trebui sa-mi spuna ceva in 5 minute, or eu nu am auzit decat niste chestii dezlanate, din care n-am ramas cu nimic. repet, nu sunt in target, dar totusi voi – cand faceti suse de-astea – de ce le faceti? doar ca sa va auziti vorbind? imi pare rau daca suna aiurea, nu incerc sa jignesc, sincer incerc sa inteleg care e obiectivul acestor discutii? si nu e vorba doar de discutia asta, ci asa in general, pentru ca am mai ascultat si altele si – cu mici excepții – mi s-au parut la fel, niste discutii care au relevanta doar pentru cei doi, nu pentru cei care-i asculta.

    1. Cand zici ”suse” in ce sens nu jignesti? :) Am zis-o in discutie. Am zis-o si in scris in articol. Si o zic din nou: este un interviu din seria cu influenceri ca documentare pentru viitoarea mea carte #Influprenorii. Mai clar de atat chiar nu stiu cum sa ii zic…

  3. Scuze, n-am fost atenta, altfel nu ma deranjam sa încerc sa ascult o discuție care nu se adresează altora. Tot nu înțeleg de ce-i publica, dar nu contează. Poate totuși veți vorbi su cu oameni interesanți,ca bănuiesc ca veți dori sa va vindeți cartea

  4. Foarte fain interviul, la obiect, fara fasoane, curatand dim etichetele negative puse pe cuvantul ‘influencer’. Banuiesc ca util cuiva interesat sa inceapa un drum ca influencer intr-un mod autentic si sustenabil pe termen lung.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.