Evgheni Vodolazkin – Laur

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Pentru că sunt în Chișinău, adică mai aproape de națiunea aia care nu prea ne place nouă, adică de ruși, am simțit imperios necesar nevoia să vă zic despre această carte, care are cel mai tare final de carte pe care l-am citit în viața mea: Laur de Evgheni Vodolazkin.

Minunată scriitură! Pur și simplu de aur. Te faci să râzi, să înghiți în sec, să vrei să dai anumite pagini mai repede, să te enervezi la altele. Adică, bref, o splendidă șaormică livrescă, un betonificator melanj de plenitudine feelingistică (beție de cuvinte am băgat aici, stați liniștiți…).

Recomand această carte din tot sufletul. O să vedeți că este una din acele cărți care vă rămân pentru totdeauna la suflet. Pun pariu pe o bere. Pe care jur că o dau dacă nu vă place cartea! :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Evgheni Vodolazkin – Laur”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)