Colors Extraordinary Records

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Colors Extraordinary Records este o carte-album. Sau cum să îi zic. Adică e plină de poze cu viniluri, dar și cu explicații pentru o grămadă de curente, trenduri și alte alea când vine vorba despre vinilurile colorate și mai șuie, așa.

O trec, totuși, la cărți. Pe principiul arată ca o carte, se răsfoiește ca o carte, se simte ca o carte, so it is a duck! Mai ales că am învățat chestii din paginile (puține, este drept, raportat la economia cărții; sau cum i se zice…) scrise. Pentru că este foarte multă informație faină acolo.

Și am mai avut un câștig: am ascultat pentru prima dată niște trupe chiar interesante plecând de la cum am văzut în carte că arăta vinilul lor colorat.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)