Posibil scurtmetraj după o întâmplare reală de la un spital din București

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

In curtea unui spital din Bucuresti. Un domn cu un Cayenne zmuceste de masina in fata si in spate, ca sa o aranjeze mai bine pe trotuar (o parcare ad-hoc, practic).

Un tanar biciclist da sa treaca regulamentar, fix in timp ce soferul bruscheaza iar masina si da cu spatele.

Biciclistul franeaza brusc si se opreste ca sa il lase pe sofer sa faca manevra.

Asta aseaza in sfarsit masina, biciclistul da sa treaca de el, dar soferul da jos geamul in dreptul lui (ocazie cu care vad ca apartine regnului animal Ceafa Lata) si zice cu sictir catre biciclist: “Bai, saracule…”.

Biciclistul nu zice nimic, se urca pe bicla si incepe sa pedaleze.

Vreo doua ore mai tarziu, il revad pe Ceafa Lata in holul de asteptare de langa sala de operatii. Era cu un dosar in mana si intr-o atiudine de slugarnicie, parca dezumflat total, de m-a surprins, era total altul.

Aflu repede explicatia. Caci din sala de operatii iese un doctor tanar, care se duce la Ceafa Lata si ii explica, foarte profi, ca totul a decurs bine ca “doamna este la terapie intensiva” si ca in cateva ore o sa o aduca in salon.

La incercarile lui Ceafa Lata de a-l “combina” pe doctor, acesta l-a refuzat politicos dar ferm si s-a intors in sala de operatii.

Dap, doctorul era chiar biciclistul.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)