Beer and Food Matching de Mark Dredge

Dacă vreți voi să ascultați de un amator de bere hârșâit, ca să îi zic așa, în degustatul acestei deosebit de minunate licori, atunci ascultați-mă: Beer and Food Matching de Mark Dredge este musai de avut in bibliotecă!

Foarte bună carte. Dar nu numai pentru cei care servesc patria berii. Căci ce învățați din această carte nu este doar despre bere. Ci despre a trăi mai bine, practic. Ok, mai mult despre bere :D

O recomand cu maximă căldură (pardon my French când vorbim despre bere, știți cum zic…). O găsiți pe Books Express la 56 de lei.

Dar merită fiecare leuț, parol!

Dacă vreți voi să ascultați de un amator de bere hârșâit, ca să îi zic așa, în degustatul acestei deosebit de minunate licori, atunci ascultați-mă: Beer and Food Matching de Mark Dredge este musai de avut in bibliotecă!Foarte bună carte. Dar nu numai pentru cei care servesc patria berii. Căci ce învățați din această carte nu este doar despre bere. Ci despre a trăi mai bine, practic. Ok, mai mult despre bere :DO recomand cu maximă căldură (pardon my French când vorbim despre bere, știți cum zic…). O găsiți pe Books Express la 56 de lei http://vezidetalii.ro/beerfoodmatchingDar merită fiecare leuț, parol!

Publicată de Cristian China Birta pe Marţi, 19 februarie 2019

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)