Beer and Food Matching de Mark Dredge

Dacă vreți voi să ascultați de un amator de bere hârșâit, ca să îi zic așa, în degustatul acestei deosebit de minunate licori, atunci ascultați-mă: Beer and Food Matching de Mark Dredge este musai de avut in bibliotecă!

Foarte bună carte. Dar nu numai pentru cei care servesc patria berii. Căci ce învățați din această carte nu este doar despre bere. Ci despre a trăi mai bine, practic. Ok, mai mult despre bere :D

O recomand cu maximă căldură (pardon my French când vorbim despre bere, știți cum zic…). O găsiți pe Books Express la 56 de lei.

Dar merită fiecare leuț, parol!

Dacă vreți voi să ascultați de un amator de bere hârșâit, ca să îi zic așa, în degustatul acestei deosebit de minunate licori, atunci ascultați-mă: Beer and Food Matching de Mark Dredge este musai de avut in bibliotecă!Foarte bună carte. Dar nu numai pentru cei care servesc patria berii. Căci ce învățați din această carte nu este doar despre bere. Ci despre a trăi mai bine, practic. Ok, mai mult despre bere :DO recomand cu maximă căldură (pardon my French când vorbim despre bere, știți cum zic…). O găsiți pe Books Express la 56 de lei http://vezidetalii.ro/beerfoodmatchingDar merită fiecare leuț, parol!

Publicată de Cristian China Birta pe Marţi, 19 februarie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.